PT Niklas

Ännu en varm vecka
 
Hej där ute i värmen.

När det är så fint väder som det är idag i Stockholm, så ta vara på det goda klimatet utomhus genom att träna på ditt sätt.
Jag blev själv jätte träningssugen på att gymma, men det var omöjligt läge när jag hade andra saker och göra på stan med min underbara familj 😊
Jag tänker köra en kortare gympass på hemmaplan och det tycker jag att du också borde göra ifall du ännu inte har brutit ner några muskler än.

Må så gott, ha en trevlig helg och glöm inte bort träningen!
Bra kosthållning, träning, sömn och vila räcker
 
Detta är en komplettering till det som jag skrev innan nyss idag. Syftet med denna kompletteringsinlägget är att ni ska förstå hur enkelt det är att lyckas med sin träningsmålsättning i livet trots olika typer av motgångar utan att behöva fuska sig fram och experimentera med kroppens celler och organ m.m. som ALDRIG kan gå att ångra sig under livets gång!
Det är alltid lätt att vara efterklok, men försök att tänka före du gör något!
Kunskap lika med makt- så är det bara 😃
Anabola androgena steroider
Hej på er underbara läsare!

Denna dag tänkte jag berätta lite om det förbjudna, det Du ska avstå ifrån såvida inte din läkare sagt något annat om brukandet.

Ta en rejäll titt på dessa länkar och läs in lite mer kunskaper för dem stackare som tar steroider.

 
https://www.youtube.com/watch?v=C6Q3vzni2vU

http://www.dopingjouren.se/sv/om-dopning/anabola-androgena-steroider-aas/

 
Om ni tittar igenom första lektionensvideo av Professor Harrison Pope från Harvard Medical School, så redogör han tydligt och enkelt hur det kommer sig att mannens muskeltur är större genetiskt än kvinnans.
Svaret kände jag redan till innan video via min PT utbildning, men det är mannens tillväxthormoner som spelar roll när vi kommer till muskeltillväxt. Kvinnan har mycket av det kvinnliga hormonet Östrogen vilket innebär att kvinnor som vill ha en så manlig muskeltur som möjligt och tar steroider alltså manligt tillväxthormoner, blir mer man än sitt egna genetiska ursprung som kvinna. Man experimenterar med kroppens dna, organ och allt möjligt och detta är inte allt ska ni veta, det händer mycket mer än så i kroppen som vanliga biverkningar av steroider.
Biverkningarna som inte kommer inom de närmasta åren kommer under senare år att märkas av så som till exempelvis missbildningar, sjukdomar, smärtor alla möjliga olika typer av besvär, muskler, leder, skelettet, hjärnan påverkas också!!!!
 
Ta del av hela videon som är den första länkade ;)