PT Niklas

Nu tar vi helg ;)
Hej!


Igår kliade det i fingrarna på mig måste jag erkänna och suget efter träningslusten var enorm, men hade annat viktigt att utföra direkt efter middagen. Åka mycket bil kan jag säga... :D och så lyckades jag handla klart årets julklappar :D
Idag har jag gjort 200 st armhävningar och kände att det var nödvändigt för att coola ner mitt träningssug.
Maten går det bra med på dagarna och mellanmålen funkar fin fint när fruktkorgar kommer till ens jobb :)
Ikväll tänkte jag förhålla mig nyttig under festen och ska njuta extra av Cashewnötter bland annat :)

Idag blev jag FB vän med en av mina kunder, och kan säga så här. Denna kund tillhör de bästa av mina kunder som verkligen är stark, kämpar på och är riktigt grym. Jag blir jätte glad när jag märker hur mina kunder tar träningen på allvar och verkligen ger järnet när kunderna väl presterar på gymmet :D Roligt att kunden hittade mig på FB, men det gläder mig :)

Jag saknar lite ibland mina träningsgrupper när jag var PT instruktör på Korpen Norrort och hade gärna fortsatt mitt samarbete med dem om dem bara hade öppnat plånboken på ett sjystare sätt. Jag var taskigt nog underbetald om man nu jämför med hur marknaden ser ut. Men men... erfarenheter är bra och livet går vidare.

 
Dessa videosar delar jag med mig endast i syfte att öka er motivation inom träningen och att våga anlita professionell hjälp med att skaffa dig en PT som tar dig hela vägen upp mot dina uppsatta mål, visioner och drömmar som du hittar enkelt på N.G Goal Vision Dream såklart!!!! ;) ;D ;D
 
 
 
 
Torsdag och nu börjar vilan tills nästa vecka
Hallå mina läsare! :)


Igår blev det ett sent kvällspass på hemmaplan med dips, flyes, pullover och armcurls samt enarmsrodd med goda resultat :D
Min styrka bara ökar och ökar och igår fick jag det bekräftat att jag verkligen växer och växer muskulöst vilket faktiskt gjorde mig glad att höra av en person som inte har sett mig på ett tag och kan jämföra skillnader på ett annat sätt än jag som ser mig själv varje dag liksom ;)
Sedd, hörd och bekräftad är viktiga delar i mitt liv både på jobbet, privat och i mitt träningsliv vilket även inkluderar PT yrket som jag har via mitt företag. Idag har jag bara gjort 200 st armhävningar och det får räcka för denna vecka nu för ikväll blir det mycket stress vilket resulterar i att träningen går bort och även imorgon då den stora festdagen kommer.
Jag lovar att hålla mig nykter under den stora partyfesten för att jag är en förebild till PT yrket och mitt företag samt kommande utmaningar så är jag det, då  behöver jag bevisa det tydligt ;)

När man växer sig muskulöst så glöm inte bara bort att stretcha ordentligt varje gång!

Ett hett tips till att träna rotatorkuffen är att köra reverse flyes vilket jag älskar att göra för att känslan i den övningen är som gjord för mig. Jag kan i alla fall verkligen känna de små musklerna som berörs där bak och resultatet i spegeln ska vi inte ens tala om, helt jävla fucking Amazing :D ursäkta mitt språk.

Hur som helst, ha nu en riktig bra kommande helg på er allihopa!

Önskar PT Niklas. :)
Onsdag
Hejsan!

Igår blev det ett bra möte med min nya kund och hon anlitade mig igår och ville efter träningspasset anlita mig återigen på en gång, mer behöver jag nog inte säga :) Det märks om en kund är nöjd med en eller inte.
Hon kunde en hel del själv med uppvärmning och nedvarvning etc. Vilket jag kunde hoppa över förutom att tiden behövde hon veta vilket hon inte visste om :)
Något paket vågade hon inte köpa än, men har för avsikt att göra det i Januari :D

Jag hann värma upp med Flyes och reverse flyes samt ryggresningar innan det var dags med kunden. Det gick bra för min träning och min styrka har ökat vilket jag var otroligt nöjd med :)

Ikväll blir det träning på hemmaplan ;) men har redan gjort 150 armhävningar :D