PT Niklas

Torsdag

Hejsan! Jaha, då var det torsdag och strax så börjar helgen :) Igår blev det styrketräning med mage, rygg, armar och axlar. Få se ikväll om jag vilar upp mig eller inte för imorgon har jag planerat att marknadsföra mig på gymmet och att köra ett grymt pass där ;) Imorgon tänker jag ta bilen till jobbet för att spara in flera timmars restid mellan Väsby och Åkersberga :)

Kommande helg blir hemlighetsstämplad av olika anledningar, men det ska bli roligt och ser mycket fram emot Halloween :D Jag önskar er alla kära läsare en trevlig kommande helg och det är faktiskt "OKEJ" att vila just denna speciella högtidshelg ;)

Känner av här i den kungliga huvudstaden att kyla börjar att verka mer och mer, så försök att träna så mycket inomhus som möjligt för lungornas skull ;) Tro mig.... Lungorna mår inte bra när man t ex löptränar utomhus i minusgrader. Jag som gammal medel och långdistanslöpare vet och kan en hel del om utomhusträning med konditionen ;) Försök att träna som en Atlet, äta som en nutrionist,  sova som en bebis men vinna som mästare ;) "N.G Goal Vision Dream" ......

Gokväll!

Lill lördag
 
God morgon på er igen! :)
I måndags kväll blev jag klar med ryggresningsbänken och hann köra ett kortare intensivt styrkepass på 20 min ;)
Igår vilade jag upp mig för att ikväll återuppta träningen hårt.
Visst är det skönt med sovmorgon efter att klockan vridits tillbaka en timme?
Denna kommande julafton har jultomten ont på pengar och kan ej producera rikligt denna jul till alla som varit snälla och duktiga.
Jag har haft renoveringar som har skjutits upp i höjden och planeras bli ännu värre till vår/sommar :(
Nu är i alla fall radhuset uppgraderat i värde och beståendes av klinkers, stengolv och ek parkett 13mm.
Nu ser jag fram emot kvällens planerade styrkepass :)
Måndag morgon....

Hej!

Min måndag morgon började inte precis perfekt för mig i morse för jag lyckades av misstag skrämma upp stackars Simba (katten) när jag visade upp mig i en nyinköpt halloweenmask och sedan glömde bort min mobil med betalkort i inne i bilen som fästmön åkte vidare med m.m. * Pust !.... :(

I helgen som var så blev det en sen bio med mitt fina hjärta på Sergel och filmen som vi såg var en fortsättningsfilm på en äventyrsfilm som var mycket bättre än 1:an :D Det var ett par yngre ungdomar som satt bakom oss som förstörde typ nästan halva filmen med att bara prata högt utan att hålla "käften" och till slut så brast mitt tålamod för alla vi människor har ju en egen gräns för allt. När min gräns var nådd så reste jag mig upp och gick bort till dem störande ungdomarna och gav de en chans till att skärpa till sig. Jag stod nu face to face och med en sammanbiten käke som talade hårt och menat att nu har de lyckats förstöra halva filmen för mig och nu får det vara nog och att dem måste hålla käften nu för annars kastar jag personligen ut dem. Snorungarna blev rädda och höll faktiskt tyst :D Om de hade ignorerat min tillsägelse så hade jag inte realiserat orden, utan hade hämtat personal istället men man måste ibland skrämma upp på rätt sätt så att alla respekterar alla ;) I lördags var det städdag och både jag och min älskling fick kämpa på bra med allt föreningsarbete som var både nyttigt och roligt på samma gång ;) :D :D Vi gjorde rent tak, tog bort alger (mossa) och mögel på fasaden samt gjorde rent fasaden så att vi fick fram husfärgen bättre :D Och på kvällen fick vi finbesök och det var riktigt trevligt :D Igår var jag och fästmön iväg och handlade i Täby C och ja, det var stort där. Jag lyckades äntligen finna min varulvsmask som jag letat i många år som jag ska använda på en fest på lördag hade jag tänkt mig :)

Ikväll hoppas jag hinna träna och montera klart bänken för ryggen för sist jag tränade var i fredags. Jag börjar närma mig mitt mål med träningen mer och mer med både volym, definition och vikt ;)