PT Niklas

Fysiken går rakt upp :)
Hallå alla mina kära underbara läsare! :) :)

Idag blir det lite mer att skriva för en gång skull i alla fall :D
Igår blev det ett tungt och svettigt gympass på hemmafronten med goda resultat, tight, hård och fint deffad :) Bilder kommer inom kort ;)
Jag lyckades ge kära hjärtat min en skön ryggmassage för hon har en riktig fin kropp ;)
Ikväll ser jag fram emot ett hårt träningspass igen fast denna gång med älsklingen min :D Natten som var sov jag piss, men jag tror att mitt inre vill så mycket att jag orkar genomföra ett hårt kort pass framåt kvällen.
Jag hann fixa lite med företaget igår och planerar att fortsätta ikväll också efter middagen :)
Lördagen den 7 november ska jag och hjärtat på företagsmässan i den kungliga huvudstaden i södra Stockholm.

Jag har lyckats skapa och köpa in mycket fina och bra visitkort som fungerar som stamkundkort också på baksidan av kortet ;)
Jag kommer att lägga upp bilder på detta så fort som jag har fått hem dem :D

Jag börjar ledsna på männsikor som gillar att experimentera med sin kropp, särskilt när kvinnor tar manliga tillväxthormoner i sig som sakta men säkert omvandlar sig till mer man än det som de är skapta till ifrån början på kemisk väg :(
Det finns olika kategorier när det gäller doping, jag syftar nu mer på dem som vet vad de stoppar i sig och de som inte vet vad dem stoppar i sig. När man väl börjar dopa sig så händer det så mycket i hela kroppen, nerver, organ, hjärnan allt blir påverkat och mixat till ett monster i slutändan. Beroendeframkallandet finns också med i bilden av doping vilket man inte får glömma.

Så för er egna säkerhetsskull försäkra er så gott ni kan på att allt ni stoppar i er är rent för att ni är själva ansvariga för vad ni brukar.
Dagligen på fejjan och i andra medier så ser och hör jag hemska saker som brukarna är stolta över :( T ex: Kvinnor som liknar män sedan starten av sin doping, tappar hår, magproblem, neurologiska problem, muskler som växer isär etc.

Nog om detta för idag, ska arbeta med avtal och deklarationer inom företaget ikväll och träning såklart ;)
The Gym
Hallå! :) .....

Igår kväll blev det ett intensivt kort gympass på gymmet och träffade en av mina kunder. Löpning halvmilen gick galant ;) och hann köra axlar, bröst och mage :)
Det var väldigt svettigt men rogivande :D

Det blev som vanligt extra intressant för folk runt omkring när man börjar svara och instruera snabbt in action på gymmet. Det lilla extra roliga var när jag blev "peppad" av min kund :D :D måste nog vara första gången det händer mig. Det hör ju inte till vanligheten att jag visar upp min råa styrka in public direkt ;)
Det var mycket folk och jag hade gärna viljat träna längre om det fanns tid över till det, men jag hade förlovat fästmön att komma hem tidigare. Låssmeden hade åtgärdat klart min dörr hemma vilket jag är mycket tacksam för :D
Ett STORT TACK till honom här ifrån mig :)
Få se om det blir jobb eller bubbelbad till helgen med fästmön. Gav en skön ryggmassage till hjärtat hemma vilket var jätte skönt att få använda sina kunskaper där igen ;).... Planerar att ge en till ikväll.

Ikväll blir det träning hemma och får se om jag orkar hinna fixa lite mallar på företagsdatorn.
Seg helg
Godmorgon!

Det hann bara bli träning i lördags under helgen p g a tidsbrist helt enkelt. Men har i alla fall köpt in bra verktygsmaskiner till radhuset samt åtgärdat lite små saker i hemmet tillsammans med hjärtat min :)
Det administrativa inom företaget är uppskjutet till 1:a oktober för att då på sedvanlig väg fakturera på nytt samt bokföra övriga händelser så som transaktioner etc.
Ikväll blir det en gympass på gymmet i Väsby och marknadsföring på plats samtidigt :D .... Hoppas jag lyckas värva nya kunder ;)
 
Så här kommer lite motivation på länk, njut och kör hårt på träningarna! Ge JÄRNET!
 
 
Om du har en träningsvän så är det bra peppa mellan varandra vilket glädjer mig :)
 
Men vill du något mer, något specifikt, något bättre för just bara dig och din vidareutveckling inom idrotten så anlita en bra PT som hjälper dig att sikta mot TOPPEN (stjärnorna) redan från fotsteg nummer 1 ;)
Det kommer att kosta, men tro mig. Det är är grymt värt investeringen i dig själv :D
 
Glöm inte bort att följa hjärtats signaler, du märker bäst av hur ansträngande träningen du kör är för just ditt hjärta!
Kroppen har egna olika spärrar för att förebygga skador vid överansträngningar, men glöm inte bort att följa dem för din egen hälsas skull och säkerhet framförallt :)


Det var allt för stunden, vi hörs!