PT Niklas

Dagen innan valborg

God morgon allesammans!

Idag är det äntligen fredag, men vädret fortsatt underkänt :( Ikväll får jag äntligen vara tillsammans med hjärtat som jag har saknat mer än väl <3 Igår kväll körde jag av ett halvtimmes pass igen och det blev lite Flyes, ståendes reverse flyes, biceps curl och crunches ;) samt 150 armhävningar. Denna morgon började jag med 100 armhävningar som får räcka och nu står det vila på mitt schema fram tills nästa vecka ;) I morgon lördag så har jag 2 stycken morgon kunder att beta av i Viksjö @ the gym. Sedan är det ett flertal som köpt paket hos mig så de ska inplaneras också ;)

Simningen gick bra för sonen :D och jag är så glad över att det äntligen är den bästa dagen på hela veckan nämligen F R E D A G :D:D:D:D:D På söndag är det första maj och då blir det företagsarbete fakturor som ska ut och avbetalningar justeras hos kunderna ;) Det som gläder mig mycket över kundernas val av fakturering är att de väljer det bästa miljövalet genom att få faktura per mejl istället för sedvanligt brev. För företagets skull spelar det ingen större roll hur de önskar få det, men miljömässigt så är det ett plus ;) Tummen upp där!

Regnig torsdag
 

Hejsan på er min läsare! :)

Denna dag startar med uselt väder här i hela Stockholm och Poliser överallt som övar sin parad inför Kungens födelsedag på lördag och riktigt rörigt i trafiken. Igår blev det kycklingskorv, makaroner och 500 g keso till middag och det var faktiskt okej ;) Jag lyckades få till lite styrketräning på hela 30 minuter effektiv tid resterande var vila ;) Det blev Shoulders up, Pullover och Flyes. Ikväll blir det ett till liknande 30 minuters pass dock jävligt sent pga. sonens sena simskola som krockar tidsmässigt :( Jag fick 2 nya kunder denna morgon att boka in, ena på lördag och den andra på måndag. Första kunden köpte ett 5 pack vilket var klokt istället för att köpa ett singelpass :D och den andra köpte bara tyvärr ett singel pass och hon kommer att inse att tiden inte räckte till för henne.

Snöfall mellan kl. 05-06.00!!!!
God morgon!

Vad jobbigt vädret är denna vecka och det blir inte direkt bättre av snöfall på morgonkvisten. Motivationen har försvunnit denna vecka :( och jag saknar min kärlek som är den som ger mig motivationen till träningen bland annat ;)
Jag ska försöka köra ett tvångspass ikväll och imorron med ett hårt tryck bland vikterna.
Satt lite igår kväll sent med bokföringen inom företaget.
Jag ska sitta lite nu på morgonen också och slutföra gårdagens arbete med det administrativa ;)

I morgon har sonen simning och på fredag ska både dottern och sonen springa ett obligatoriskt skollöparbana.