PT Niklas

Sjukskriven
Hej!

I går insjuknade jag och i morse blev det mycket värre och min sömn och träning är förstörd pga. virusförkylningen :(
Så denna vecka blir tuff, ingen träning, vikt nedgång och orkeslös :(

Återkommer med mer information när jag vet mer ;)
!

Hej!

Igår svek den uppbokade säljaren mig, sånt gör man inte mer än en gång när man som säljare har fått en god chans till fina framtida pengar som nu får gå till någon annan. Det blev inget kundmöte igår och jag var i mycket god tid dessutom och väntade i 1 1/2 timme för att jag ville verkligen att affären skulle bli av, men så ville inte andra sidan uppenbarligen :( Egentligen gör det inte mig någonting att personen i fråga dissade sin öppna chans, men det som gjorde mig onödigt irriterad arg var min dyrbara nedlagda arbetstid för detta möte. Endast i måndags denna vecka blev det träning, de resterande vardagarna gav inget av helt i onödan med tanke på gårdagens resultat :( Men det kommer fler nya chanser och fick en ny chans i morse på mejlen och jag blev genast på bättre humör och ser nya möjligheter till bättre affärer :) Min magkänsla säger mig att jag ska nappa på erbjudandet, men jag hoppas att jag väljer att följa magkänslan denna gång :)

Jag tröstade mig själv genom att göra 300 st armhävningar, såklart uppdelade ;) Det är bättre är siffran 0 eller hur vänner? Magen är tight och behöver utsättas för mer muskelplåga genom magträning. Ikväll kommer jag att komma i kontakt med att annan ny PT och en gemensam diskussion kommer att uppstå och får se vart det leder till i framtiden ;) Kanske ett anställningserbjudande och då menar jag ifrån min sida, vem vet? ;)

När det kommer till affärer så måste man tycker jag iaf vara Professionell 24 seven och under affärer ska endast bara 1 st enda chans ges till andra parten som ska dela på vinsten i en affärsuppgörelse som är särskilt betydelsefull ur ett ekonomiskt perspektiv.

Nu ska jag luncha och fortsätta läsa på om AAS, ett väldigt intressant ämne som är stort. Mina kunskaper inom ASS har utökats markant sedan investeringen av kurslitteraturen.

Ha nu en riktig trevlig helg på er alla mina kära läsare! :D

Det blir inte alltid som man har tänkt sig ifrån början

God morgon på kära följare! :)

Igår han jag iaf köra 100 armhävningar ,men företaget tog så mycket tid att jag inte hann träna :( Ikväll sent så har jag så många anledningar att träna även om klockan är för sent för imorgon fredag så vet jag inte om jag hinner eller inte därav blir det med full kraft sent ikväll ;) jag har börjat denna dag med 200 st armhävningar som en törstig start på min motivation inombords :D Jag väger 87.9 kg och är så glad att jag sakta med säkert ökar i muskelmassa och når min målvikt på 90 kg snart ;D När min målvikt är nådd, då är det ren deffning som gäller som kommer att bli tuff, men en utmanande fysisk & psykologisk resa.

Igår på kvällen så satt jag och finslipade dagens säljplan och jag stötte såklart på hinder under kvällen och gissa vad? Svarta färgpatronen tog slut och all min utskrift gick år hel****, men det gör inget för att jag kom på en snabb lösning på problemet till slut :) Idag efter jobbet ska jag till Clas Ohlson och köpa en ny extra large patron både svart och med färg ;)