PT Niklas

Super fredag

Hallå där kära läsare! :)

Hur mår ni? Jag mår fint :) och mötet igår kväll i gamla stan kändes bra, där företaget verkade visa intresse och påstod att min kompetens är efterfrågad hos dem :D Kunderna är stora och kända, jag kände till majoriteten av alla deras stora kunder :) De verkade vara ute efter skicklighet, så jag hoppas verkligen att de går på det ;)

Igår kväll satt jag och jobbade lite med företaget och steg upp tidigt imorse och slutförde mitt jobb med företagsdatorn :) Jag har fixat ett fint PP program nu för marknadsföringssyfte och information ;)

Jag tycker att det är synd att så många människor kan vara så lättlurade att gå på alla tricks så som trender m.m. Trender är inte facit bara för att det fungerar på en del människor, men man ska vara kritisk och analytiskt samt ta reda på vetenskaplig forskning alternativt förlita sig på en kompetent PT etc som har bra källor som stödjer påståenden etc. Det finns massor av olika dietstilar, men man måste beakta att de passar inte på just alla människor för att vi är olika, har olika förutsättningar m.m.

Om man anlitar en PT så bör du märka av ganska så snabbt om det är äkta vara som PT:n säljer till dig dvs att du får de resultat som utlovas m.m.

 

Storm

Hej!

Idag är det riktigt stormigt med regn :( Men ikväll så ska jag visa upp mig i stan och får se hur det går ;) Igår kväll var jag trött och stötte på hårt motstånd under träningen, men jag gav inte upp. Jag hann bränna av mina tunga flyes, bryggan, dips, armhävningar och en hel del magövningar :D

Ikväll blir det ingen träning förens nästa vecka. Men det kan hända att jag hinner en snabb träning mellan kunderna på lördag ;)

Denna film har jag tittat på och den är sevärd tycker jag.

https://www.youtube.com/watch?v=vDlMR7jx7c8

 

Lilla lördag :)
God morgon!
 
 
Idag är det lilla lördag alltså onsdag, men jag håller mig till träning istället för att gå ut och parta ;)
Parta måste man också ibland göra, belöna sig själv till exempel så på fredag kväll då blir det partytime.
Igår gjorde jag fästmön glad och hon gjorde mig också glad. Båda fick fina presenter på vår 3 års dag. Jag köpte ett par väldigt vackra diamantbollar till örhängen och givetvis ett måste.... Ett Nike "pro" tränings set som satt riktigt bra på älskling. Jag fick ett par otroligt sköna kortlekar som fick mig att skratta en hel del :D
 
När vi kommer till träningsfronten så tränade fästmön på hög nivå, fina magmuskler ;)
Jag körde ett tungt Flyes pass med shoulders up (trapezius), 100 armhävningar och 100 ryggresningar samt tunga enarmsrodd.
Det känns otroligt härligt över att ha kontroll över sin kost och uppföljning. Jag väger nu 87.3 kg :D
Så jag är snart i mål med min vikt ;) Det viktigaste med alla sina målsättningar är att det hela tiden ska gå framåt i rätt riktning. Det tråkigaste som jag har att meddela är att min tilltänkta tävling på Friends Arena i maj inte kommer att bli av pga. jag saknar tävlingslicens och alla de lämpliga athletklubbarna är fulla gällande nya medlemskap som krävs för att kunna söka tävlingslicensen. :(
Men jag ser så mycket mer fram emot domarutbildningen som ligger framför mig i tiden ;)
Ikväll blir det mer fokus på magen och annat :D Fortsättning följer imorgon gällande resultatet ;) .....
 
Ha det gott så länge! :)