PT Niklas

4 dagar kvar :)
 
God morgon!

I natt kom det regn och upptäckte det när jag vaknade i morse kl.05.00. Igår hann jag med väldigt mycket och jag måste erkänna att min kropp var helt jävla slut. De nya stadsjeep däcken sitter på och var riktigt trevliga att köra med på vägen :)
Sedan så hann jag med att slippa bort stänkfärg ifrån täckfärgsmålningen på altanen med slipmaskin och därefter borsta av altanen ifrån smuts.
Mycket slit.... Sedan var det dags att köra andra gången av täckfärgsmålningen och resultatet blev jätte fint :D
När det var klart så var det äntligen dags att ge golvet på altanen lite "trä lotion" s k att olja in altanen ;D
Jag lyckades att olja in en större del av golvytan ca 80 % så nu är det en mindre yta kvar bara innan renoveringsobjektet är slutfört!
Jag bifogar en bild ifrån gårdagens jobb och slutresultat ;)

Efter all renovering igår och efter middagen så blev det ett 30 minuters varmt och svettigt styrkepass där mina krafter var uttömda. Men jag lyckades göra 100x2 Russian Twist och tunga biceps curl både med stänger och med hantlar samt gjorde några delta övningar med de tunga hantlarna.
Ikväll blir det mer träning och slutligen imorgon blir det ett sista gympass innan semestern :D
5 dagar kvar till resan mot Staterna
 
God morgon! :D

Idag ska det bli enligt nyheterna uppemot 25 grader varmt och rikligt med sol fram till kvällen då vädret kommer att förändras till det sämre, men så kanske det inte alls riktigt blir beroende på de lokala geografiska områden. Hur som helst så njuter jag av det fina nuvarande vädret och det bådar mycket gott för min del ju hetare det blir idag ;)
För att igår blev det både tvättning av altanen och t o m ett 45 minuters styrkepass som var väldigt svettigt och slitsamt men skönt samtidigt :) Jag lägger upp ett par bilder ifrån gårdagen.
Jag hann också hämta ut företagets medicinboll som nu är invigd sedan gårdagens träning som blev 100 stycken Russian Twist på vardera sida om kroppen med 5.4 kg och så blev det 50 stycken tunga flyes, 50 stycken tunga kickback triceps samt 100 stycken shoulders up 24 kgx2 :D
Hanteln med kickback triceps var riktigt jävla tung och ikväll laddar jag med mycket motivation inför ett nytt styrkepass ;)
I morse träffade jag en f d god kollega som är i behov av PT nu när han har börjat komma igång med sin egen träning, så jag passade på att dela ut mitt visitkort med tanke på att han frågade vad jag tar i timmen :)
Igår hade företaget nya besökare på fejjan och bloggen här mycket flera läsare ;D
6 dagar kvar nu ;)
 
Hejsan!

Idag är det 6 dagar kvar och igår var jag starkt laddad inför ett grymt styrkepass, men vår skapare hade inte bestämt att jag skulle träna utan att istället montera klart högtrycksmaskinen och hämta ut företagets reklampelare :D
Ikväll blir det nog ingen träning heller :( men istället säger min magkänsla att det blir till att spola av altanen istället ;)
Benet har blivit bättre likaså min förkylning :D
Jag har fått en ny kund till företaget (ej konsultverksamhet) och det är riktigt bra :)
Jag bifogar med ett par foton ifrån igår ;)