PT Niklas

Torsdag

God morgon!

I dag var det dimmigt och trist väder :( Men tur att jag slipper vistas så mycket utomhus då :) Igår styrketränade jag i en halv timme och var halvnöjd med mitt presterande. Tro mig, det var tung jobbat och det blev ryggresningar, flyes, shoulders up och tricepssträck samt biceps curl. Ikväll tänker jag satsa på mer sömn och reverse flyes bland annat samt pull over och mage. Glömde nog att nämna tidigare att jag och mitt ex är återförenade på nytt. Jag glömde inte mitt proteintillskott denna morgon vilket jag blev glad över. Bokade in nya kunder igår som gäller bland annat i helgen som ser ut att bli mycket jobb för mig. Jag ska även deklarera för mig och företaget hade jag tänkt :)

https://www.youtube.com/watch?v=saGK8X_lLao

 

Återuppbyggnad uppstartat

Hej!

I dag känner jag mig i bättre form för att påbörja min återuppbyggnad av muskelturen som har legat hårt nere pga en hemsk dubbel förkylning som bara aldrig ville släppa taget. Men nu är det ljusare tider och ikväll blir det att bygga på igen, känna träningsvärken och fokusera stenhårt. Muskelkontakt och återigen mer muskelkontakt. Det är viktigt att kunna känna att man har fått arbeta sig svettigt hårt.

I morse glömde jag mitt proteintillskott vilket inte alls var bra för min del, men får börja förbereda sådant bättre i framtiden. Tonfiskburken hjälper mig lite på eftermiddagen innan middagstid.

Tappat volym
Hejsan läsare!

Träningen är inställd pga. förkylning veckan ut, därmed så blir det ett litet uppehåll här denna vecka.
Jag har tappat 3,5 kg och tappat centimetrar i omkrets :( Kroppen börjar forma sig mot gamla löpar Nicke som jag var en gång i tiden när jag var medel och långdistans löpare.
Jag hoppas att ni mår bättre iaf ;)

Imorgon efter statens tjänst så övergår jag i min andra yrkesroll som PT och dessvärre blir det rätt så sent, men efter de passen så kan jag andas ut och fortsätta vila vidare mot en spännande fredag och lördag.