PT Niklas

Riktigt varmt!
Hallå där läsare!

Idag är det riktigt varmt, synd att jag jobbar inne och missar solbrännan :(
Igår blev det mycket sent och med kunden som jag instruerade gick det bra med :)
Själv tränade jag konditionsträning på intervallupplägg om 2x1.5x1.5 km :D och 100 stycken crunches på skumrulle ;)
Det var varmt då också kan jag lova och svetten rann som aldrig förr :D
Det trista med träningen ifrån igår är dessvärre ett par nyinköpa nya träningsbyxor som är 2 strl för små och det var mycket dåligt tycker jag. De satt riktigt illa och kunde spricka överallt när som helst. :( ......
Jag lockade till en medlems ögon på gymmet som blev impad av min träning så han ställde lite frågor som är rehab anpassat med hans axeloperation och ville få mer hjälp av mig än det han fått av sjukgymnasten :D Visst, absolut svarade jag. Han går nu i funderar tankar om att anlita ett 45 minuters styrkepass med mig som är riktad mot hans skada. Han undrade hur bokad jag var och jag svarade rätt så, men det finns några lediga tider kvar ;)

Jag skulle ha marknadsfört mig med t-shirt igår så som jag gjort idag. Alla läser texten på t-shirten och får vetskap om företaget samt dess tjänster ;)

Ikväll blir det gymträning och får se om det blir någon löprunda med sambon? :/
Ny het vecka

Hej!

Förra veckan var ingen vidare tränings vecka utöver mina 500 stycken gjorde armisar :D Men det här veckan, då blir det pump på högsta nivå ;) Jag har kunder som ska tränas upp framför allt ikväll kl.20.00. I helgen blev det inköp av utemöbler och fortsatt renovera altanen. Oljan som jag har att skydda med är mörkbrun färgad, så man kommer att få se på skillnad sen när allt är klart :D Idag är det varmt och fint väder, känns positivt :)

I helgen såg hela familjen den efterlängtade filmen Angry Birds på SF bio i Kista. Filmen var rolig och barnen tyckte om den ;D

Tråkig fredag :(
Hej!

Yes, idag var fredagen kommen igen men inte med gott väder :(
Träningen förblir inställd denna veckan :( förutom att jag började morgonen med 200 stycken armisar ;) Så totalt har jag gjort 500 stycken denna vecka :D Får tröst mig med det lilla ;)

Usch vad sent det blev igår igen, hann varken med träning eller att laga mat till lunchen idag :( Så jag fick köpa min mat.
Fick en ny kund i morse :D
Ska försöka planera in lite mera kunder.