PT Niklas

Tisdag med kaos i trafiken
God dag läsare!

Igår hann jag göra 150 armisar och denna morgon blev 150 stycken till. Totalt gjort 300 stycken där målet är 500 stycken t o m fredag.
Igår blev det 1 timme och 20 minuter extra som drogs ut på tiden efter den sista tiden vilket jag inte alls var glad över :( under styrelsemötet sent på kvällen.
Men vi fattade ett viktigt beslut i alla fall.
Jag har fått spännande styrelseuppdrag och fullgjort mina arbetsuppgifter galant i styrelsen hittills :D.
Oppositionsuppgiften inlämnad och äntligen kan jag börja slappna av lite mer :).

I morse satt jag fast i långa och sega köer på vägarna till jobbet, likaså var tunnelbanan överbelastad med människor att folk stod på varandra och en del kom in med tåget pga. platsbrist.
Känns som att vår kollektivtrafik och infrastruktur inte har tillräckligt med kapacitet för att ta hand om alla människor och fordon vid rusningstrafiktider varje vardag!
Kom på grund av detta detta fenomen 30 minuter försent till arbetet :(.

Lämnade blod igår på blodcentralen för 18:e gången ;).
1:a advent
 

God morgon mina adventsläsare! :D

Hur mår ni ute i kylan? Förra veckan var en jätte tuff vecka, men den här veckan ser ut att bli mycket lugnare av flera andra anledningar. Ikväll ska jag fatta tillsammans med andra styrelsemedlemmar jätte viktiga styrelsebeslut på ett styrelsemöte ikväll efter jobbet.

Igår var det ju 1:a advent och älsklingen kom hem från sin Londonresa med fina presenter som hon hade köpt till mig vilket gjorde mig oerhört glad ;D. "Svärmor"  kom också med en exklusiv fin tackpresent vilket jag blev glad över ;D.

I lördags så tränade jag upp en stammis kund som tackade mig så himla mycket för all min tid som jag har lagt ner på hans bekostnad. Jag var så stolt sa han över att ha anlitat mig och han ville gärna anlita mig på nytt i början på det nya kommande året 2017. Och självklart är han varmt välkommen tillbaka ;). Därefter var det dags för PT event och jag lyckades sälja några årskort samt bidrog med kompetenta kunskaper inom fysiologin. Jag fick lov att instruera två stycken britter från Manchester när jag iakttog deras tekniska brister inom Deadlift och Squats. Jag ingrep vid rätt tillfälle och instruerade dessa herrar i hur de ska träna rätt på bästa möjliga sätt. Och efter att jag har instruerat det brittiska herrskapet i marklyft och knäböj, så sade de "WOW, what a feeling" och herrarna sade att äntligen kunde de aktivera rätt typ av muskler efter att jag har instruerad dem. De blev så sålda på min magi att de ville ha mer hjälp med deras träning. Dem tackade så mycket och ville gärna mötas flera gånger. Britterna tackade för en professionell undervisning :). När eventet var klart för dagen, så kom min andra PT kund in på gymmet och var jätte glad och taggad för ett träningspass med mig :D. Vår lektion tillsammans gick så bra att hon var så pass nöjd med hur jag på ett pedagogsikt professionellt sätt kunde instruera henne hur hon som bäst aktiverade rätt typ av muskler på ett flertal olika styrkeövningar. När hennes 45 minuters PT tid tog slut, så blev hon lite besviken med tiden med mig så hon vill titta igenom PT paketen och återkomma på nytt för att fortsätta hennes nya livsstil med en personlig tränare som mig ;).

Idag börjar företaget att dela ut julklappar till våra samarbetspartners och första färden gick till Väsby, därefter kommer Järfälla ;). På söndag är jag så pass fullbokad med PT kunder att jag kommer att vara helt färdig när jag väl lämnar mina kunder för dagen. Det är alltid kul när mina trogna kunder återkopplar till mig med hur deras träningsresultat har gått med hjälp av mina kunskaper och erfarenheter ;). Jag hann med egen styrketräning i lördags också där det blev 200 kg ben press, men det är dags för mig att axla ordentligt i den övningen i belastning. Sedan blev det tunga chins up och ståendes flyes. Känner av träningsvärken än idag ifrån den maxade styrketräningen där jag verkligen satsade i ;).

Barnen fick fiska upp ett varsin godispåse i fredags, och igår senast blev det till att lära hela familjen hur man bakar kanelbullar.

 
Äntligen Fredag!

Hej på er!

Igår kväll blev det väldigt sent för mig och barnen. Julklappar skulle köpas, Bilen skulle tvättas innan det var dags att börja åka från en kommun till en annan. När vi väl kom hem under kvällen, då var det dags för de sedvanliga extra rutinerna med katterna och barnen. Maten var halvgjord redan av sambon och när jag till slut var helt klar med alla rutiner hemma så var det dags för nattning och därefter tog initiativet till att gå upp till plan 3 hemma för att pumpa lite järn ;). När jag hade lite mer än halvvägs så gick brandlarmet hemma :(. Jag fick då lov att omedelbart avbryta min träningsprogram när allt gick så bra och allt och bara snabbt genomsöka samtliga rum. Ingen rök eller brandutveckling kunde påträffas och jag ringde upp larmcentralen. Jag fick i alla fall tyst på brandlarmet och ska åtgärda problemet ikväll ;). Efter att jag fick tyst på brandlarmet så återupptog jag träningen ett par minuter med att slutföra biceps curl, pull overs och shoulders up samt russian twist. Ikväll vet jag inte om jag orkar/hinner med träningen, men det märker vi vad som är skrivet skall ske i enlighet med guds vilja ;).

Imorgon bitti ska jag tyvärr upp mycket tidigt och förbereda en hel del innan jag förblir upptagen. Under hela dagen idag så har jag bara planerat och bokat in en massa olika PT kunder f r o m imorrn och framåt, framför allt på söndag den 4 december.

Nu tänker jag ta helg så trevlig helg på er!