PT Niklas

Sista september!
God morgon!

Yes! Äntligen var det fredag igen :D
Denna helg blir lite speciell för mig där det blir plugg, företagande och andra ärenden som ska uträttas.
Igår blev min träning förstörd, men fick nöja mig med 30 minuter träning när mitt mål var 1 timme :(
Det blev Hästen, ryggresningar och crunches samt shoulders up.
Idag gjorde jag 100 stycken armisar i morse trots att jag redan har uppnått veckans målsättning med armisar :)
Ikväll planerar jag att träna på nytt och får se hur mycket psyket pallar med ikväll?
Kompetenta och skickliga yrkesmänniskor ska man vara rädd om, annars avsäger man kontakten punkt slut ;)

Här delar jag med mig en motivationsvideo, men observera att man i videon är inte alltid korrekt i samtliga utföringar vad gäller tekniker. Men den är bra i övrigt än att inte göra någonting alls ;)

https://www.youtube.com/watch?v=l0gDqsSUtWo

Trevlig helg!

Torsdag med mera regn :(
 
God dag!

http://www.yourvismawebsite.com/ng-goal-vision-dream

Denna länk är företagets nya officiella webplats som jag har arbetat med under förmiddagen. Igår arbetade jag lite med bokföringen och på lördag ska jag arbeta med fakturering.
När jag arbetade färdigt igår kl. 16.00 så brände jag av 100 stycken extra armhävningar en gång till och gjorde då totalt 200 stycken under gårdagen. I morse så pumpade jag på med 100 stycken ytterligare armisar och har nu nått mitt mål igen för denna veckas målsättning med armisar. På kvällen blev det 30 minuters effektiv styrketräning med hjärtat på hemmaplan och det blev 50 stycken tunga flyes, 100 crunches, 200 st Russian Twist och 200 stycken hästen där sätesmuskeln och hamstrings fick arbeta lite också ;)

Igår hörde en av flera reklamtryckare av sig till mig och jag tog beslut i frågan om vems offert som vann. Offerten är nu godkänd och inväntar bara presentationen för ett ytterligare godkännande och först då blir beställningen bindande med de nya kläderna till företaget. Magkänslan känns bra mellan företaget som jag har valt ut och oss.

Ikväll blir det styrketräning igen och vet ni vad?... Imorgon är det äntligen FREDAG igen!!!! :D
Regn onsdag :(
 

God morgon på er ute i regnet!

Igår ställde jag in träningen och ångrar absolut inte det :) Men denna lill lördag alltså onsdag, så återupptar jag styrketräningen som beräknas pågå t o m fredag :D Igår hann jag pumpa 100 stycken extra armisar så det blev 200 stycken gjorda totalt ;) I morse pumpade jag vidare med 100 stycken nya friska armhävningar. Målet är 500 stycken gjorda t o m fredag :) Vädret är inte det bästa idag och biltvätten igår kväll var helt förgäves nu :( Men jag får trösta mig med att jag fick en ny inbokad kund under kommande månad i oktober :D Nu har jag haft ett 100 tal olika kunder sedan jag tog min PT licens och det finns mycket att lära sig av och mycket att säga inom PT yrket :D Igår fick jag även klartecken för att PT träna en större grupp som så gärna vill göra det med mig enligt kundernas önskemål så bara där trillar det till en hel del slantar på det grupp paketet ;)

Tänkte nu be er att läsa denna länk:

https://www.pulsochtraning.se/personlig-tranare/

Ha nu en fortsatt trevlig dag på er allesammans! :)