PT Niklas

Badminton fredag! :D
 
God dagens mina läsare! :D

Ikväll blir det badminton vid universitet mellan mig och hjärtat ;D.
Denna morgon har jag utfört 400 stycken starka armisar och ärligt talat så har jag passerat 1000 stycken armhävningar fastän målet bestämdes hastigt på 500 stycken :D. Känns grymt bra med fysiken ;).

Igår kväll styrketränade jag och älskling tillsammans på hemmaplan och vi körde slut på oss fysiskt och det bjöds på ryggresningar, crunches, russian twist, boxning 5x1 min vardera, plankan 3x2 minuter. Det var ett härligt svettigt pass :) och idag ska jag satsa järnet i badminton.

På söndag väntar 8 stycken inbokade PT kunder på mig för att träna upp de och gå vidare inom träningen. Det kommer dessvärre att bli en jobbigt bilåkande men så får det tyvärr lov att bli.

Jag satt och uppdaterade hälsodeklarationen för företagets hälsotjänster där deklarationen är obligatorisk. Det blev faktiskt bra och är ett viktigt underlag för mig som personlig tränare, ryggmassör, kostrådgivare och inför inhyrd läkare till företaget ;).
 
Jag vill dela med mig en intressant videolänk angående om hur vanligt det är med folk som dopar sig dagligen mer eller mindre: https://www.youtube.com/watch?v=aSzJ8rW8N3U


Nu får ni ha en fortsatt trevlig helg! :)