PT Niklas

Quick fix inom fysiken
God morgon! :D

Solen skiner starkt just nu över den kungliga huvudstaden Stockholm och jag njuter av de heta solstrålarna som lyckas träffa mig ;).

En ny intresserad PT kund kontaktade mig på telefon efter en selektering av flera olika PT som passade in efter hennes behov och hon hade redan bestämt sig väldigt snabbt sade hon och hade valt ut mig som ska hjälpa henne med Fitnessformen :D.
Jag tackade henne för det förtroendet och viljan, men hennes träningskrav på tider var endast vardagar vilket jag tyvärr inte kunde erbjuda henne och hon var inte intresserad av helger så det blev inget men hon blev besviken i tonen hörde jag i telefonen men tackade ändå för sig att jag tog mig tid med henne :D.

Imorgon planerar jag och älskling att lira badminton inne i stan och det ska bli en intressant kardioträningsmatch där svetten får visa sig tydligt ;).
Igår kväll blev det en 30 minuters effektiv träningstid till styrketräning där jag och fästmön tränade tillsammans. Hon fick boxa med riktig utrustning i totalt 5 minuter fast under uppdelad intervall form :). Hon presterade som en proffsboxare måste jag erkänna :D.... Riktigt stolt PT och fästman över sin kämpande fästmö som verkligen gav 100 % hela tiden och det var rejäla kraftfulla boxningar som lätt skulle nockat en vältränad person i min size kan jag försäkra er om ;D.

Sedan brände vi axlar, armar och kappmuskeln ordentligt genom shoullders up med kettlebells och körde abs roller. ikväll fortsätter träningen på hemmaplan. Dock så har jag redan gjort dagens träningsläxa med 300 stycken nya armhävningar och har nu nått mitt mål för den här arbetsveckan :). Igår gjorde jag faktiskt efter att jag hade skrivit klart min blogg hela 300 stycken armisar vilket innebär att jag hittills har utfört 600 stycken godkända armhävningar och det är en träningsdag kvar till godo ;).

Igår kväll hann det bli film mys igen och den här gången var filmen riktigt bra.
Jag märker att fler och fler börjar få ökad press/motivation till att komma i form inför deras kommande sommarsemester och jag tar emot en hel del olika förfrågningar angående deras möjligheter i nuvarande form hinner bli "fixade" i tid med mera.... * ler :)... Hahaha.. Ja, möjligen finns så länge som vissa obligatoriska förutsättningar efterlevs på seriös och ärlig nivå. Majoriteten av dessa förfrågningar gör ju medvetna val hela tiden och ibland är de oärliga på olika sätt och vis vilket alltid visar sig till slut oftast när vi väl kommer till "slutproven" ;).
Det handlar om prioritet i livet och framför allt hur du som person har möjligen att lyckas nå de högt uppsatta målen/förväntningarna. Jag går igenom och redogör väldigt klart och tydligt med vad respektive person behöver göra dagligen både vad gäller träning, vila och kosthållning. Ett fåtal lyckas tyvärr tas sig hela vägen in i "mål" under den planerade "komma i form tiden". Många inbillar sig också att forma sin nuvarande kroppsform kan gå snabbt med professionell hjälp av en PT, men riktigt så funkar det inte. Det där med Quick fix att snabbt kunna förändra sin fysik är en hel vetenskap i bara sig egentligen. Mycket är möjligt och mycket är och andra sidan rent omöjligt att hinna i tid med beroende på situation och omständigheter i övrigt.
 
Vid konsultation och annan typ av rådgivning som jag ger till alla mina kunder så delar jag med mig professionell värdefulla kunskaper och erfarenheter som mina kunder behöver ta till sig och förstå sig på för att få en klarare verklighetsuppfattning på vad som är realistiskt möjligt och inte för deras individuella situation.
Att investera i sin egen hälsa är en riktigt stor business överallt nu för tiden kan jag lova och ju klokare du blir av min rådgivning så mer strategiskt smartare börjar du sakta men säkert att tänka och ju mer du lär dig ju roligare blir det att fortsätta ta in nya kunskaper och idéer som faktiskt är realistiska inom att fixa till sig en tränad/vältränad kropp inför beachen 2017 ;). Mycket av det som vi människor generellt stoppar i oss från att vi vaknar tills att vi går och lägger oss är mycket onödiga kolhydrater, fett och andra oönskade kemikalier men det intressanta i det hela är att.... Här kan du och jag faktiskt ändra på det dåliga till att leva ett bättre och mycket mer hälsosammare liv där du kan känna ny  glädje och motivation till mycket i livet som du inte tidigare har gjort alltid.
 
Mitt heta tips för dagen till er alla är att försök att hålla igång er fysik utefter er bästa möjligaste förmåga varje dag OAVSETT ÅLDER! Se till att röra på dig, äta näringsrik kost dagligen, fuska inte med sömnen, stanna upp och beakta kroppens olika signaler om behov eller problem och glöm inte att det är BARA DIN UPPGIFT ATT UPPRÄTTHÅLLA DIN DAGLIGA FYSIK.
 
Kostregistrering är ett annat viktigt kapitel inom kosthållning som behöver ses över för de som tror sig ha koll på det , men efter granskning med mig så visar det sig något helt annat genom bevis ;).