PT Niklas

Sista dagen i statens tjänst innan sommarsemestern!!!! :D
 
God morgon alla mina läsare! :D

Nu räknar jag timmarna ordentligt ;) och strax är det bara 6 arbetstimmar kvar i statlig tjänst innan jag skjuter ut mig ifrån statens kontor. Tyvärr är det inte min sista arbetsdag innan semestern och det beror på mitt företag. Min absolut sista arbetsdag innan sommarsemestern blir på söndag.

Igår var jag ute och löptränade 8 km och det gick bra, men var segt. Jag var mer motiverad psykiskt än fysiskt vad gäller all typ av träning :D hahaha...
Efter konditionsträningen så växlade jag om till styrketräning och jag var inte nöjd med min prestation där, men jag utförde klart mina övningar i alla fall. Det blev tunga arm curls med hantlar, tunga axel press med hantlar, raka crunches, hästen och russian twist samt pull over. Jag hann även utföra 300 jobbiga armisar och idag har jag utfört ytterligare 300 stycken och har därmed redan uppnått mitt träningsmål för denna statliga arbetsvecka (mån-fre) med hela 600 stycken armhävningar :D.

Igår kom en till leverans till företaget som ni kan se på bilden :).
Jag tittade igenom företagets nya broschyr där företagets tjänster framgår i och de var väldigt fina gjorda. Jag är hel nöjd med dem faktiskt och kommer att beställa mer av just denna sort vid behov :).
 
För bästa möjliga muskelutveckling inom träningen så brukar jag rekommendera att oavsett träningsform så är aktin och myosin beroende av att töjas ut och dras ihop med andra ord koncentrisk/excentrisk rörelse ;).
När jag har undervisat PT inom engelskan så använder jag mig utav uttrycken "Flex" & "Stretch" och använd ett lagom tungt motstånd så att du lyckas bryta ner muskelfibrerna på rätt sätt genom att du kan känna av s k "växtvärkeffekten" om ni förstår mig rätt.
 
Ikväll efter mina planerade 8 km så har jag då sprungit en uppdelad sträcka som motsvarar MARATHON på 5 arbetsdagar bara.
På söndag har jag 2 st inbokade PT kunder sedan blir det semester ;) och nu önskar jag er en riktigt trevlig helg!