PT Niklas

Investeringar
 
Hejsan!
 
Företagets investeringar börja dyka upp i olika omgångar där jag senast idag har köpt in ett nytt redskap inom personlig träning ;). Senast idag beställde jag in ett nytt styrkeredskap som jag hoppas stort på ;).
Igår kom denna magnetreklam till mitt fordon och byggmötet gick rätt så bra som tog lite mer tid än vad jag har råd med, hela 2 timmar och 20 minuter drygt. :( Med detta så resulterade det i att jag fick lov att ställa in min styrketräning som skulle ha ägt rum efter konditionsträningen på 8 km :(.
 
Ta en titt på denna motivation/inspirationsvideo till träning. Efter min granskning av videon så utförs inte alla övningar korrekt för er kännedom, men är bättre att utföra än att ignorera dem :).
Träning är ju en riktigt bra livsstil som du själv vinner på och den bästa träningen som du kan träna är just varierad träning. Lagom träning brukar jag rekommendera för att förebygga idrottsskador bland annat och för att inte slita ut sin kropp mer än nödvändigt till ett friskt och starkt levnadsliv :).
Jag kan säga med erfarenhet att det jag nyss nämnde är faktiskt sant. Jag började nämligen min idrottskarriär inom lång och medeldistanslöpningen som tonåring och jag tränade på elitnivåer som resulterade i slitage.
När jag fick min dom meddelad av läkaren på Huddinge sjukhus så fick jag 6 månaders träningsförbud inom löpning om jag någonsin ville kunna springa igen på äldre dagar och jag tog läkarens ord i dess orda bemärkelse kan jag lova er ;). Därifrån började min nya träningskarriär inom idrottslivet som är styrketräning och här sitter jag nu och tittar i backspegeln tillbaka i livet om allt som jag har gått igenom och vart jag har hamnat idag.
 
 
 
Ikväll ser jag fram emot mina planerade 8 km löpning med mina nya härliga boots och tänker se till att styrketräningen blir av också ;). 
 
https://www.youtube.com/watch?v=YdB1HMCldJY