PT Niklas

Trist väder
God morgon mina kära läsare! :)

I morse klockan 06.00 så hade jag hunnit utföra 150 armhävningar och har nu kommit upp i 300 stycken utförda ;).
Styrkan i kroppen har stärkts markant igen :D och det börjar bli hög tid att stegra i träningen till nästa nivå av fysik ;D.
På morgonkvisten så körde jag lite marknadsföring på fejjan och fick snabb respons på en som rekommenderade mig ;D... Stort tack för det förtroendet till den personen :D.

Angående nyheten om PT PAKET SPECIAL SMALL MEDIUM LARGE så stirra er inte blint på priset utan tänk istället utanför boxen i sin helhet på vad du får ut av investeringen ;) Tänk positivt och det är bara 3 stycken färdiga hälsolösningar i paketform. Glöm inte bort att det skräddarsys personligt fortfarande innan offert lämnas över utöver de fastställda priserna :).

Sportlov
God dag!

Denna vecka är det sportlov, men inte för mig :(
I fredags var jag på resa till Mariehamn och det var väldigt trevligt :).
Under söndagen igår så hade jag planerat snälla hemma övningar till en av mina PT kunder på begäran och kunden kände sig nöjd :D.

Sedan hann jag konditionsträna i 14 km/h på hela 5 km löpning därefter blev det skön stretching och dags för att handla kopieringspapper till företaget innan det var dags för nästa PT kund.
Med den andra PT kunden så gick det fint, denna gång var det en ungdom där enligt önskemål var att fokusera på bålstabilitet och övrig rörlighetsförmåga runt om på kroppen ;). Likaså här så var denna kund nöjd och så blev det dags för att förbereda sig vidare till kvällens sista PT kund som blev ett bra styrkepass. Här blev kunden också jätte nöjd och så var den PT eftermiddagen vill säga i sin korthet ;D.

Idag har företaget tagit fram fastställda skräddarsydda PT PAKET SPECIAL i storlekarna SMALL, MEDIUM och LARGE.
kostnaderna är 5000, 7000 och 9000 kr inkl. moms.

Detaljerad information om paketen finns på prislistan på företagets hemsidor både på Visma och på Facebook..

Annars i övrigt ligger veckans mål på 500 armisar mån-fre där jag denna morgon utfört 100 stycken armhävningar redan ;).
Resdagen
God dag!

Denna morgon var det kallare än befarat, särskilt vid blåst :(.
Igår kväll brände jag av ett tidseffektivt styrkepass på vinden hemma där det blev explosiva ryggresningar och andra explosiva övningar ;D.
Ryggmuskelaturen fick sig en riktig känga med stryk och blev tvungen att åtgärda ryggmuskelaturen och dess ryggrad med en foamroller "skumrulle" med taggar och det både hördes och kändes som den tiden jag fick hjälp hos naprapaten kan jag säga.
Hela ryggen knäcktes riktigt skönt och bra försiktigt och säkert från ländrygg upp mot nacken. Jag kände mig som en ny människa när jag klev upp från golvet därefter.
Jag brände på ordentligt med tunga ståendes reverse flyes och biceps curl både med skivstång och hantlar. Brände vidare med crunches och russian twist till jag blev helt slut. Passet kändes skönt och jag plågade kroppens muskelatur med rätt typ att chock tekniker som kommer att avge fint resultat ;). Vassleprotein och BCAA på det hela gjorde det extra trevligt för återhämtningens skull ;).
I morse pumpade jag vidare med 300 stycken armisar för att ikväll då gäller det ;) och behöver vara i form för att klara trycket som väntar mig ;). Så nu har jag utfört 500 armhävningar från mån-fre denna vecka "BAAM" :D
 
På söndag ser det ut att bli av med  PT kunderna som är inplanerade i alla fall :). Jag hoppas att få till det med den nya kunden för en konsultation, för att kunden ville ha ett pris på förhand av en tjänst som inte har fasta priser därav blir det svårt för mig att lämna vidare ett prisförslag när jag inte har ett underlag som är tillräckligt nog liksom. Kunden är i huvudsak motiverad och intresserad vilket är en god förutsättning för att lyckas med sina mål ;).