PT Niklas

Fredag- YES ;D
 

Äntligen är fredagen kommen och det råder kyla utomhus tycker jag. Återhämtningen har blivit bättre men det går långsamt vilket inte är så konstigt när det handlar om ett virus och inte bakterier.

Jag testkörde min kondis idag, men den är på toppnivå än så länge vilket jag behöver ha kvar till nästa veckas kommande utmaningar. På söndag har jag 5 stycken inbokade PT kunder än så länge och ser fram emot att förbättra deras hälsoutveckling för respektive kund.

Media uppmärksammar
Hejsan!

Min telefon har havererat vilket innebär att jag blir illa tvungen att redan nu behöva investera i en ny Iphone 7 mot min vilja :(.
Displayen på min nuvarande Iphone 6 plus 64 GB lever sitt egna liv tyvärr och jag kan ej använda telefonens funktioner med mera. Hittills den bästa telefon som jag har haft går nu i graven redan :(.
Men mitt förtroende ligger fortfarande kvar på Apple.

Annars i övrigt så uppmärksammade Media mig igår i lokaltidningen som jag länkar er vidare till ;)

http://www.e-magin.se/paper/jndczm4s/paper

Många människor efterlyser den där PT:n som ger rådgivning för de icke atletiska som vill hålla sin träning vid liv oavsett ålder egentligen samt besvär. Läs själva reportaget om mig och tyck till ;D.

Efter mitt arbete idag så kommer jag att köpa byta ut min trasiga mobil till en nyare med nya garantier med mera. Spännande samtidigt men motvilligt också :(.
Jag trivdes mycket bra med min 6:a plus med all fullproppad med minne som aldrig tog slut liksom ;D. Det mest irriterade är all viktig data som finns i kalendrar, e-post, appar, e-leg samt koder, foton med mera som nu blir ett minne blott för att det inte går att komma åt skiten :(.

På söndag har jag bokat ett affärsmöte innan kund och det gäller lokal för ryggmassage och PT konsultation. Avgifterna för lokalhyran är alldeles för högt begärt, men jag ska ändå ta mig en snabb inspektion innan kundmötet på söndag :).

Tisdag med förbättringar
 
God dag!

Igår kväll glömde jag min viktiga nässpray på jobbet, men det fanns en mening med den saken misstänker jag ;).
Jag har nu fimpat nässprayen och nästäppan har äntligen från och med i morse börjat släppa lite i alla fall :D.
Askorbinsyra i all ära ;) here I come. Igår kväll blev jag kontaktad för ett PT möte med Nordic Wellness, men det som förvånar mig avsevärt mycket är hur de tillmötesgående verkligen egentligen är mot mig?
Vi får se hur det slutar där med dem.
Det roliga med den upplagda bilden är att i denna synvinkel så ser min hand så himla liten ut, riktigt skratt retandes ;D Ibland kan det se lite konstigt ut när jag skriver, men jag har en bra förklaring till det för er som ännu inte har listat ut det. Det handlar om hur du som läsare läser det ;). Ibland behöver man kanske läsa ut orden lite saktare för att få en djupare inlevelseförmåga eller bättre förståelse för vad det är jag försöker säga egentligen ;).
 
Nu får ni har en fortsatt trevlig dag på er mina läsare!