PT Niklas

Fullsatt kommande månad
Hejsan!

Igår tränade jag underkroppen innan det var dags med min PT kund på gymmet och det blev 200 kg ben press, tunga leg curl och tunga ben spark. Det kändes okej :).

Nu har jag hela augusti månad inplanerad med arbete och utbildningar m.m.
Idag ansökte jag om företagsregistrering hos staten och inväntar vidare besked i beslutsfrågan :D.
Affärsmässigt så går företagets affärer fortsatt stabilt framåt.
Nästa vecka planeras ett nytt längre PT kontrakt från en PT stammis och fler är redan på igång.

Det företaget säljer bäst av just nu är personlig träning därefter är det evenemang. Jag har idag fått nya råd angående företagets värdefulla tillgångar utvecklingsmässigt- och affärsmässigt. Så det finns mycket hemlighetsmakeri om framtiden ;).

I övrigt så planerar jag träning hela veckan och ikväll hoppas jag på både styrka och konditionsträning, men som tidigare sagt... Det är mjukstartsvecka som gäller för mig denna veckan med core i fokus ;).
Äntligen var helgen kommen! :D
 
God morgon på er allihopa! :)

Igår kväll tog jag och min älskade fästmö en trevlig cykel runda på 8 km ner till stranden och det känns så trevligt att göra saker tillsammans framför allt när träning finns med i bilden ;).

Jag planerar att mjukstarta på måndag med att prioritera core hela nästa vecka där andra muskelgrupper också ska få jobba upp sig ;).
Inför den kommande efterlängtade utlandsresan till Mallis, så är mitt syfte med resan detta:1) Sola och bada mycket 2) turista med älskling på ön 3) styrketräna varje dag. Finns drinkar med i bilden så är det bara en bonus, men inget måste :).
Jag var tidig med det mesta i mitt liv och det finns en sorglig sanning bakom alla mina debuter. Jag har rest en hel del utomlands, partat mycket utomlands och i Sverige såklart och gjort mycket annat som många svenskar börjar uppleva i senare ålder dvs. från 18+.

Det känns mycket skönt över att ha investerat i PR åt mitt härliga företag som växer och blir ett starkare varumärke ;).
En viktig del inom livet som egenföretagare är att alltid hålla företagsutvecklingen vid liv! PR är ett annat viktigt kugghjul som kostar massvis med pengar, men med smarta investeringar på rätt sätt så kommer det förr eller senare att löna sig i längden har jag lärt mig ;).
Att jag har lyckats uppfylla en "fantasidröm" känns för mig lite smått overkligt med tanke på allt som jag har tyvärr fått gå igenom längs med hela livets svåra väg. Men jag kom i mål i alla fall med min fantasidröm och det är att bli en egenföretagare och kunna göra skillnad samt bidra samhället till bättre kunskaper och erfarenheter med mera.
Ni egenföretagare som följer min blogg vet nog säkerligen eller känner till lite av det som jag nämner inom livet som entreprenör. Jag har satsat stort på allt som har med mitt företag att göra, jag har skapat allt från grunden och byggt upp allt på egen hand till sista svettdroppen och försöker ta väl hand om min skapelse för att sikta uppåt mot framgång och lycka inom entreprenörskap.
Det krävs en enorm kunskapsbank och har du inte det som behövs som skapare, så är det bara att försöka börja lära sig bit för bit hur saker och ting hör samman och fungerar på ett tillfredsställande sätt om inte ännu bättre ;D.
Ett annat kugghjul inom företagandet är att bygga och bevara relationer. Samarbete ska gynna båda parterna tycker jag och inte bara för en part i samarbetet vilket blir då orättvist.
 
Just nu så regnar det över Stockholm och imorgon så blir det PT jobb med att träna två kunder samtidigt vilket ska bli roligt igen. Sedan på kvällen efter mitt företagande så blir det till att medverka polisen med att upprätthålla den allmänna ordningen inom kollektivtrafiken SL där jag agerar som myndighetsperson med polisära befogenheter med stöd av mitt förordnande från Polisen såklart, iklädd väl synlig i min myndighetsuniform med det lilla riksvapnet på som symboliserar ORDNINGSMAKTEN ;). 
På söndag blir det till att träna en annan PT kund ;).
 
Se till nu att hålla formen medans ni är friska och har ni inte tillgång till gym, så se till att investera er i kettlebells och hantlar för att komma igång enkelt på hemmaplan. Här kommer en video som jag har kontrollerat är bra att följa: https://www.youtube.com/watch?v=VLm89huAEYA
 
Det känns alltid uppskattat att kunna träna rörlighet, kondition och styrka samtidigt tycker jag :).
 
Nu säger jag tack & hej, ha nu en riktigt fin trevlig helg! :)
Het dag! Public Relations
 
God dag!
 
Idag är det fint väder i Stockholm :D och det hurrar vi för tycker jag ;D.
För en stund sedan så investerade jag ett par tusen i PR alltså "public relations" inom företaget och det blev en hel del reklam ;) vilket gynnar anseendet åt N.G Goal Vision Dream <3.
Nya fina informationsfoldrar, profilkläder, USB minne, fordonsreklam.
 
Jag börjar känna mig friskare för varje dag som går nu :) och imorron blir det till storhandla på kvällen.
Nu är det bara 4 veckor kvar tills det stora eventet kör igång i Bromma där jag själv kör delen ARMY FITNESS ;D.
Juli och augusti är två händelserika månader för mig där jag har fullt med aktiviteter varje helg.
September kan bli tung också, beror på omständigheter i övrigt om folk accepterar min samarbetspartners förhöjda PT priser. Men det visar sig. Jag måste dock återkoppla till mina tidigare kunder och se hur det går och om det finns ett fortsatt intresse inom träningen för dem. 
 
Måste säga att åka buss från Danderyds sjukhus är ingen höjdare särskilt detta sista halvår som är kvar pga. roslagsbanan bland annat :(. Mycket busstrul inom bussbolagen, bristande kommunikation internt som går ut över oss SL resenärer vilket är för jävligt rent ut sagt.