PT Niklas

AAS VS. Natrual bodybuilder
 
God dag mina fina läsare! :D

Igår ökade tittarantalet på min blogg vilket ökar min motivation och gör mig mer positivare som person ;D.
Stort tack till er som tycker att det är fortfarande intressant att följa mig :) <3.

Jag har som ni vet sedan tidigare studerat AAS och kan en hel del om det och tänkte prata om det igen idag där jag blev påmind från en viss missbrukare av AAS som jag känner till sedan år 2002 december...
I morse när jag åkte tunnelbanan på röd linje från Danderyds sjukhus så mötes min blick med en annan mans blick som jag kände igen väldigt tydligt. Det gäller en äldre man som jag försökt att prata med en gång i tiden år 2003 på F&S gym på Sveavägen vid T-bana stn Rådmansgatan. Jag minns när jag pratade lite arabiska med honom på den tiden och frågade honom vart han var ifrån och han svarade mig "Algeriet" m.m. Vårt samtal på gymmet varade väldigt kort egentligen eftersom att han gick på AAS och var så uppumpad av Anabola Androgena Steroider (AAS) som han själv halvt erkände till mig på arabiska och svenska, haha...
Jag han säga till honom att han bör avstå den där skiten och att all doping har sitt pris i livet. Kommer det inte fort så kommer det senare i livet liksom ett brev på posten. Han asgarvade åt mig och gick iväg samt svor åt mig jävligt illa på arabiska och där dog vårt samtal där jag försökte få honom på den rätta banan, men han vägrade och blev obehagligt hotfull personligt mot mig under kroppsbyggandet och där nere vid omklädningsrummet :(.
Jag tillkallade personal då, men han hotade dem också på ett olagligt sätt och slog sönder en del av gymmet på vägen ut.
 
 
Hans beteende från sitt AAS missbruk relaterar jag direkt som en sedvanlig bieffekt av hans missbruk av drogerna där hot och våld ingår i skadebeteendet.
Det slutade med att han blev avstängd där på Friskis & Svettis, men han var så stor och väl uppblåst av all anabola androgena steroider att ingen vågade sätta sig i vägen för honom och hans hotfulla aggressiva temperament.
I morse såg han mindre ut, mer sliten, har blivit äldre och är felbyggd anatomiskt där han själv bär skulden över resultatet.
Han har bara en synlig "vältränad överkropp" där han ser ut som en belgisk blue Hahaha... Hans kappmuskel såg ut som de bodybuilders som vinner Olympia och bara de är tyvärr tokdopade om sanningen ska fram utan att behöva göra några tester.
 
Vi människor är biologiskt begränsade gällande normal tillväxt där mannen har 40% mer muskler än kvinnan generellt. Sedan finns det kvinnor som är storväxta av sig och liknar mer man än en kvinna om ni förstår mig rätt ;).
De flesta kan bli vältränade och fina utan några problem egentligen, men det finns en gräns för hur pass stor du kan växa till dig i muskelturen på ren väg utan fusk.
Den här dopade mannen satt hela vägen in till T-centralen avslappnad och satte sig i min närhet för att iaktta mig väl. Våra blickar möttes ibland under resans gång och jag kände på mig att han känner igen mig från förr från det som jag har berättat om nyss.
Jag iakttog honom snabbt också och med tanke på hans ålder och missbruk av AAS så såg han stereotypisk ut för sin sort av missbrukare. Han hade en festlig öppen t-shirt som jag också har typ där man kan tydligare se ens utvecklade övre fysik dock inte mage och rygg. Hans pensionärsarmar hade så pass lite underhudsfett och massvis med äckliga ådror som var overkligt utvidgade och i "daggmaskformer" och i avspänt läge så var hans bicepsmuskel lika gigantisk som en elitatlets sprinterlöpare kan se ut i tv när väldens snabbaste män ska springa och visa upp sin sommarform. Fruktansvärt hemskt och se att han fortfarande ser ut att syssla med de dumheterna tycker jag.

Jag tittar och analyserar en hel del olika videos på youtube när olika människor tränar och tävlar inom bodybuilding och fitness livet på olika nivåer och ser hur många människor det är som är lättlurade gällande kroppsfixering osv. Man kan faktiskt komma riktigt långt med sin träning och sitt utseende genom rätt typ av kosthållning och disciplin samt kunskap där jag själv är ett levande exempel på den storyn ;).

Igår tog jag och sambon en 8 km cykel sväng till havet och njöt av solnedgången tillsammans. Vi hann också se ett par fartyg passera Åkersberga. Motion är ett klokrent bra exempel på hur du som person enkelt själv kan förebygga diabetes exempelvis och annat oönskat inom hälsan.