PT Niklas

Good morning Sweden! :D
 
God morgon mina damer och herrar! :)

Idag är det måndag och en ny start på denna vecka.
Tyvärr blev jag sjuk sent på torsdagen och ännu värre var att jag var jätte sjuk på min födelsedag :(. Hur som helst så blev jag väldigt glad av den fina uppvaktning som jag fick
Under min födelsedag och igår så var dagarna fullspäckade med aktiviter som skulle göras och tiden räckte inte riktigt till, men det blev bra iaf :). Den här veckan blir det vila för min del pga. att jag är fortsatt sjuk :(. Dock på söndag har jag kunder igen och måste ha hunnit återhämta mig till dess.

Jag har arbetat med företagets administrativa program och har en nyhet är berätta om :D.
N.G Goal Vision Dream kommer nämligen att kunna erbjuda PT Adventure där man tränar i grupp utomhus där gemensam resa ingår om max 8 personer ;). Detta är ett lite dyrare alternativ men du får ett så mycket glädje och nytta för dina investeringspengar kan jag försäkra er ;). Träning+resa i grupp- det är det som PT Adventure kommer att handla om. Om det finns en efterfrågan för kost så kommer företaget att skapa ett sådan tjänst där du som kund kan köpa träning+resa+kost ;D. Observera att resorna sker inom Stockholms län med möjlighet till en extra destination Uppsala City, men alla erbjudanden handlar egentligen om efterfrågan och vi som företag skapar en anpassad tjänst som uppfyller ert behov ;).
N.G Goal Vision Dream vill ta steget längre och det gäller att hela tiden utveckla både företaget och dess personal som passar kunden utifrån vårt koncept.
Som företagare så är det viktigt ha skapa samt behålla samarbeten och här hoppas jag som satsar All in med företaget att denna nyhet börjar få liv i sig med tiden :D. PT Adventure är en endagsaktivitet bara enligt vår tanke och därmed så är du inte låst för denna härliga träningsresa för hela dagen eller mer ;). Vi pratar timmar bara och inget mer :).

Jag kommer att återkomma med mer och utförlig information gällande nyheten äventyrspaket "PT Adventure" där jag kommer att presentera vad tjänsten innehåller och kostnader samt vart dina investerade pengar på PT Adventure egentligen går till.
Denna affärsnyhet hos N.G Goal Vision Dream Dream tror vi starkt på och vill lyfta det på den nya tapeten inom träningsglädje i grupp :D. Tack vare en gemensam gruppträningsresa, så kan vi som företag hålla ner priserna till en accepterad gränsnivå för er som PT kund till N.G Goal Vision Dream.
Om denna nyhet inom vårt företag slår igenom för stort, så kommer vi att anpassa oss och utöka personalbehovet med mera så man kan säga med andra ord att affärsnyheten är genomtänkt och vi är redo och beredda för att satsa på trevliga träningsstunder kollektivt ;D.

Priserna är inte beslutade än men när priserna presenteras så försök att se vad det är för något som ni som kund betalar för egentligen och att det är en träningsresa med kvalité ;).