PT Niklas

fartfylld helg :D
 
God dag!

Vädret började osäkert i morse men klarnar upp under dagen som det ser ut just nu.
I helgen jobbade jag väldigt mycket och erkänner att jag var trött i kroppen när jag var hemma under de få timmarna där jag hann få in mig 6 timmars sömn per dygn.
Men men... I söndags morse var jag på E4:an på väg hemåt och plötsligt ser jag ett svart fordon av märket Mercedes-Benz av kombi modell av äldre modell som närmare sig snabbt och ostabilt (svajigt) till höger om min mittenfil. Rutorna är mörktonade så jag ser inte in i bilen heller när den är i höjd med mig.
Men i samband med att den håller på att passera mitt fordon i hög okontrollerad fart så svänger den plötsligt över mot mig så det är lufttrycket mellan våra bilar på några centimeter som gör att kollisionen förebyggdes nån sekund och först då blev jag lite orolig över bildåren som uppträdde extremt vårdslöst i trafiken och verkade vara påverkad av antingen alkohol och- eller annat "narkotika"? Jag såg hur andra bilister runt om han och mig blev rädda för att passera honom när han svänger vilt höger och vänster om sig så att alla bredvid blir rädda. Där rann bägaren över så jag ringde in jävla rattfyllot och polisen var tacksamma över min inrapportering och ville att jag skulle följa efter så att jag kunde peka ut fordonet åt radiobilen som LKC hade skickat ut.
Jag körde lagligt hela tiden, men bildåren gasade på ordentligt och vingligt och sakta men säkert börjar försvinna ur min sikt pga. hastighetsöverträdelsen. Men polisen uppmanade mig ändå att försöka följa efter på avstånd tills att polisen hinner stoppa idioten.

Färden slutade i ett bostadsområde i Rotebro och när den svarta Mercedesen stannade hoppade det ut bara svenskar som verkade överförfriskade och väldigt utåtagerande mot mig när de fick syn på att jag har följt de ett par mil. De börjar peka och gå mot mig, så då säger jag det till polisen och snabbt backar och vänder med mitt fordon och när jag just ska lämna för min säkerhetsskull så inkommer 2 st radiobilar i hög hastighet utan påslagna sirener eller blåljus, men ur dessa volvo xc70 bilarna hoppar det ut bara män som var jävligt sugna på detta uppdrag och därefter avviker jag vidare hemåt och så var den sagan slut :). Jag hoppades att jag gjorde en god gärning både för mig själv och övriga samhället.

I lördags blev PT passet lyckat och nattjobben både fredag och lördag kväll blev också lyckade :). Gårdagens PT pass blev väldigt lyckat det med och fick besked om fortsatt nytt förtroende av min PT kund vilket jag tackade för :D. Min manliga PT kund hade vissa svårigheter med att utföra bent over row så jag fick improvisera genom att använda bänk på 30 graders lutning och där på magen liggandes utföra reverese flyes med dumbbells där han hade bra kroppshållning och utförde övningen galant :) utan att behöva känna smärta i ländryggspartiet eller någon annanstans längs med ryggraden. Jag peppade honom så att han slog nya nivåer i personligt bästa i flera olika övningar och stegrar därmed uppåt inom träningen ;D vilket han tackade för nöjd samt :).
Känns alltid lika kul att se hur bra det går för mina kunder, hur glada och stolta de är över sig själva och vet ni vad? Glädje smittar ju av sig enkelt :). Det går åt mindre ansträngande muskler när du är glad och positiv istället för det motsatta ifall du inte visste om det ;).

Idag har jag utfört 200 armisar och har som mål att utföra 1000 stycken senast fredag :).
Om vädret, tiden och orken tillåter det, så blir det träning på hemmaplan under veckan också utöver alla armhävningar ;).