PT Niklas

Njuta av sommaren som är för kort
 
God morgon läsare! :)

Igår tränade jag min PT kund som jag hade och det gick riktigt bra. Hon slog nya personliga rekord på ett flertal styrkeövningar och var jätte nöjd med PT passet med mig vilket jag tackar för :D.
Igår fick jag ihop en mindre egen tid för träning åt mig själv, men valde att hoppa den då och ta den ikväll istället ;).
Jag är så trött efter mycket arbete och slit samt från egen träning så att jag känner av min egen träningsvärk rätt ordentligt, hahaha :D. Imorgon lördag så blir det en tuff och långt arbetsdygn där jag inleder dygnet med hemma rutiner och efter det förberedelser för ett dubbel PT pass alltså träna 2 PT kunder samtidigt i det här fallet. Förväntningarna är höga på mig så det gäller att leverera ;D.
Efter PT träningen så gäller det att äta ordentligt och börja sakta förbereda mig inför nattens slit med ordningshållning ute bland allmänheten.


Det står fortfarande stilla för den nya tjänsten PT Adventure (träningsresa Sthlm-Uppsala) och semestertider kan spela en stor roll i det hela gällande deltagandet.
F r o m nu så börjar PT kunderna att prioritera sin träning och ökar de anlitade tillfällen med mig vilket är ett positivt dels för företaget och sedan för kunderna själva såklart :).
Om det är någon som vill tjäna mitt företag så kommer jag att gå på din personlighet som blir avgörande i första hand dvs. de personliga egenskaperna hos individen. Som företagare och- eller som "arbetsgivare/Uppdragsgivare" så tittar man extra noga på vad du som sökande kan tillföra företaget om du blir anställd/anlitad.
N.G Goal Vision Dreams koncept håller än som innebär att företaget har inga egna lokaler för kunden gällande träningen/massage och liknande som företaget tillhandahåller med, utan att alltid åka ut i regel till kunden på plats och leverera det som kunden har köpt av företagets tjänster.
Det som N.G Goal Vision Dream behöver göra inom development alltså inom företagsutvecklingen är just att skapa nya vägar som exempelvis att kontraktera med hotell som erbjuder träning/ryggmassage osv.

Idag är det en fin dag igen :D och det tackar jag för och igår utfördes 200 armisar likaså föregår och i morse slutfördes de sista 200 stycken armisar vilket innebär att jag har nått mitt slutmål för den här arbetsveckan med hela 1000 stycken utförda armhävningar. 300 stycken i onsdags, 200 stycken igår och 500 stycken idag ;).


Nu tänkte jag dela med mig några goda konkreta träningstips ifrån där jag var med företaget och fästmön nämligen på en av Gold´s gyms anläggningar som ligger i Howard Beach vid kusten i New York :D.

Det jag vill påpeka med noggrannheten i videoklippet nr 1 är att PT kunden inte har en perfekt rygghållning i förhållande till övriga kroppen och dess syfte med övningen men däremot så är det motivationen och peppningen från PT:n som jag vill inspirera er med så ta er nu en titt och lyssna vad PT kunderna tycker ;).

https://www.youtube.com/watch?v=bLyZAWJM54c

https://www.youtube.com/watch?v=xV7uwBbtzcU

https://www.youtube.com/watch?v=fA7eOPRlxBA