PT Niklas

Personliga egenskaper
God morgon kära läsare!! :)

Denna fina och varma morgon startar utmärkt fint här i den kungliga huvudstaden Stockholm och kan en sådan "lill lördag" bli bättre må tro klimatmässigt här? Pga. sjukdom (jobbig och långvarig förkylning) så har jag haft en hel del förhinder inom min träning med underhåll av musklerna, men det gäller att se till att du liksom jag varje dag får i oss det våra kroppar behöver för att förebygga att vi hamnar i ett s k katabolt läge. Vid lunch så ska jag äta pasta med nötfärs samt ost. Ekologiska tomater blir det också och en härlig dos med askorbinsyra pressad från 8 citroner ;). Under förmiddagen och eftermiddagen så blir det sedvanligt underhåll med proteinshake där det innehåller vassleprotein av hög kvalité tillsammans med EAA (innan lunch) & BCAA (efter lunch).
Som atlet så går det jätte fint att bibehålla sin form fastän skräpmat intas varje vecka. Grejen är det att ju mer onyttigt du äter, ju mer träning krävs det oftast genom kardio för att bränna kroppsfett. 
Klockan 08.00 tar jag det här kortet och har då lyckats göra 200 stycken armhävningar och kommer att fortsätta med armisar resten utav dagen ;) där mitt mål för dessa tre stycken återstående arbetsadagar i statens tjänst är att uppnå minimum 600 stycken armhävningar ;D.
Ikväll planerar jag styrketräning på tung nivå för att jag inte har några PT kunder och försöker nyttja min "fria tid" väl ;). Igår så tränade jag en av mina PT stammisar och gjorde lite nya förändring genom nya övningar och tog träningen till en högre nivå för nya utmaningar för min PT kund som avancerar upp sig inom styrka :D.
PT kunden uppskattade min nya planering och gav positiv feedback efter passets slut. Kunden var helt färdig ca. 10 min kvar av passet vilket var kanon bra tyckte hon. Jag hade levererat träningen utöver hennes förväntningar och hon var toppen nöjd :D. En ny favorit för PT kunden blev single leg dead lift med 12 kg kettlebells ;D.
Förutom att mina PT kunder blir jätte nöjda och kommer med så fin och positiv feedback så gillar jag den där mentorkänslan att bara stå där framför kunden när bådas ansikten möts med glädje och lycka samt att för mig kunna se hur min träning kan göra för mina PT kunder glada och stolta :).
Konsten att kunna arbeta professionellt bygger på att kunna leverera och överträffa kundens egna förväntningar och det är just det som jag upplever nästan vid varje tjänstetillfälle i egenskap som deras professionella personliga tränare. Träningsresultaten både känns, syns och upplevs av respektive kund vilket blir ett s k kvitto på mina kunskaper och erfarenheter som jag lyckas leverera till kunden :D.
 
Imorgon har jag PT kunden återigen och ser fram emot ett till pass där kunden blir jätte nöjd med sin träning tillsammans med sin PT ;). Kunden är så pass nöjd med mina leveranser utav träningen med mig att kunden har framfört önskemål om att vilja anlita mig varje dag nästan dvs. mån-fre varje vecka en längre tid framöver, men jag blev tyvärr illa tvungen och tacka nej till det förtroendet för önskemålet för att jag har flera andra som har också upptäckt vilken värdefull tillgång jag är som PT och vill också fortsätta ha mig mer permanent i veckorna så min tid räcker inte till alla på allas önskevillkor. Jag vill ge möjligheten till så många som möjligt chansen att kunna få tillgång till mig som deras PT.
 
Jag har så stor tidsbrist på att engagera mig i flera olika uppdrag vilket innebär att min prioritering styr, och min nya post inom brf styrelsen som sekreterare kommer bara vara till nästkommande årsstämma som blir mitt sista uppdrag inom föreningen och lägger ner mer tid åt domaryrket inom IFBB och mitt företag samt familj.
Självklart går familjen alltid först därefter kommer min hobby (IFBB) som domare vid sidan med mitt företag N.G Goal Vision Dream.