PT Niklas

Regnig morgon
God morgon mina läsare!

Tidigt i morse så regnade det och visst behövs regnet också med tanke på de varma dagarna :). Igår kväll blev det riktigt stressigt för min del jobbmässigt och jag trodde inte att jag skulle hinna i tid med allt, men till min förvåning så hann jag :D.
Under gårdagskvällen så tränade jag en PT kund som det gick bra för :). Ikväll blir det till att åka ut till en annan PT kund som också är stammis :).

Min egen träning är inställd fram tills helgen då jag möjligtvis har mer tid att prioritera samt hinna med egen träning innan kunderna ;).

I morse på bussen på väg till arbetet så satt en känd lirare som hade ett avvikande beteende från normen som satt bredvid mig och bredde ut sig maximalt så att det såg överdrivet och fånigt ut så jag reagerade kraftigt på honom. Jag orkade inte säga till honom eller markera pga. dåren inte kan svenska tyvärr så jag pallade inte tjafsa internationellt med fjanten. Mitt goda humör bidrog till att ignorera honom extra mycket annars hade jag markerat för lillen att det inte var okej att störa andra på det sättet. Hans ben gick emot mina vilket var gränsen för mitt agerande också. På bilden så hade han dragit tillbaka sig också för kännedom så det såg värre ut innan bilden togs på hur dåren bara "tar för sig" fastän mitt lår syns på bilden i blå jeans.