PT Niklas

Sjuk
God morgon!

Tyvärr så är jag sjuk sedan igår och all träning är inställd denna vecka, men jag har ändå hunnit med att utföra 500 stycken armisar denna arbetsvecka ;). Igår kväll så utförde jag och sambon styrelsearbete och tack vare hjärtat så blev det jobbet utfört så som jag hade tänkt mig. Om fästmön inte hade stöttat och hjälpt mig med så mycket hjälp som jag fick, så hade jag legat efter. Ett stort TACK till Angelica <3!

All doping har sitt pris hos individen och här tänkte jag länka er ett konkret exempel som är lika världskänd som Mr. Olympia som Arnold är:
 
 
Många män och kvinnor som dopar sig på olika nivåer och med olika substanser under olika långa perioder får förr eller senare betala ett pris för sin fysik/utseende fixering. Alla som dopar sig får/upplever inte samma bieffekter av produkterna utan vi människor reagerar olika. Allt spelar roll om hur du använder dopingsklassade substanserna i samband med fysisk aktivitet. Glöm inte att musklerna växer vilket är det mest kända effekten av anabola androgena steroider och ditt hjärta är en av alla muskler i din kropp som du experimenterar med!
Nervsystemet påverkas och mer eller mindre så påverkas allt annat och bidrar till att utveckla sjukdomar, skador m.m. Antalet som dör pga. doping är minimalt i jämförelse med legaliserade droger som exempelvis ALKOHOL etc.
När ni har tagit del av hela videoklippet om en av tidernas mest kända bodybuilder, så hoppas jag att videon har varit till kunskapsnytta för vad vi människor kan dra lärdom av om hur farligt det är att bruka AAS.
 
Som jag tidigare har nämnt så har män generellt ca. 40% mer muskelfibrer än kvinnor rent biologiskt och genetiskt och där handlar det om att helt enkelt kunna acceptera det läget som råder inom vår skapelse från naturen. När du som kvinna eller man når din absoluta tillväxtgräns och inte är nöjd med den, därifrån börjar faran till att ta till sig olagliga metoder genom att experimentera med dina kroppsceller och du påverkar ditt DNA alltså arvsmassan till och med!
Utseendemässigt, är det verkligen snyggt? JA, men är det verkligen värt priset?
 
Det bästa sättet att se bra ut, vara stark och uthållig är helt enkelt att träna utan fusk. Äta riktig nyttig mat med godkänd kosttillskott. Bättre än så på ren väg blir det inte.