PT Niklas

Egenskaperna visar sig
God morgon läsare!

I helgen var det precis som idag, väldigt fint väder :D.
Luftfuktigheten har legat på 50% hemma så ni kan fatta vilket jobbigt klimat som jag har haft det under nattetid :( vilket har resulterat i att jag har sovit riktigt illa under hela helgen, värst var i natt och jag funderar på att investera i en takfläkt över sängen.
I morse så pumpade jag upp 700 stycken armhävningar och kört 11 minuter uppdelad plankan ;D.
Jag sprang 8 tunga kilometer i fredags kväll och sprang därmed 1.6 mil torsdag och fredag förra veckan :). Denna vecka så planerar jag att satsa på core och andra muskelgrupper blir en rejäl bonus ;).

Under helgen fick jag även besked i vilken tävling i Sverige som jag ska börja provdöma i, men det är inget jag pratar om!
Så jag har nu all tid i världen på att förbereda mig inför tävlingen gällande dömandet ;).

I lördags blev det oväntad dramatik för min del och det är inget jag pratar offentligt om, men kan säga så här att tur att jag har de rätta egenskaperna som krävs vid händelse av krissituationer där det handlar om att ha god förmåga att fatta snabba och rätta beslut när det handlar om liv.
Det trista är när folk saknar empatisk och sympatisk förmåga vid krissituationer oavsett art. Men jag är härdad på gott och ont men dömer ingen annan på förhand här.

Ett hett tips som jag delar med mig pga. min bakgrund som militär inom säkerhetstänket är att ALLTID ha en plan A och en plan B och helst en plan C! :D
Man kan i princip tyvärr inte vara mentalt förberedd på allt i livet som kan hända en själv när som helst, men att försöka förbereda sig är en mycket god förutsättning kan jag lova er ;).