PT Niklas

Härlig sommardag :)
 
God dagens mina kära läsare! :D
 
Så här såg det ut i morse när jag stod och inväntade min morgonbuss som var försenad.
Igår passerade jag veckans uppsatta träningsmål med armisarna hela 1000 stycken utförda ;).
Denna morgon startade jag med 700 stycken ytterligare och är uppe i 1700 stycken hittills ;D.
 
Tycker du som läsare att Sverige är ett bra land att leva i? Du som är född i Sverige, känner du stolthet för din nationalitet? Har människorna överlag generellt ett bra skydd i Sverige med stöd av dess rättigheter?
Du kanske börjar undra varför jag ställer dessa frågor? Svaret är enkelt.
 
Jag är född här och är en av flera svenskar som är stolta över sin nationalitet. Jag är stolt över våra "Sverige" lagskyddade rättigheter som inte alla länder runt om i världen har idag. Du kan gå väldigt långt som person med stöd i grundlagen att du inte begår ett lagbrott pga. att det är just en rättighet. Vet ni vad jag syftar på som utmärker vårt fina land Sverige, som Sverige är kända för i världen gällande just rättigheter bland invånarna här?
 
Det är just ÅSIKTSFRIHETEN, den är jävligt starkt förankrad i grundlagen och ger mig rättigheten att fritt uttrycka mina åsikter i bland annat form av tankar etc.
Varför jag tar upp denna väldigt viktiga rättigheten är just för att i veckan så blev jag kränkt pga. min åsiktsfrihet och det ska ingen svensk behöva bli tycker jag!
Hyckleri är ett ord som tyvärr passar in på många människor som lever här bland oss och det handlar egentligen om att erkänna alla sina handlingar goda som onda. När min åsiktsfrihet blir kränkt, så har jag starka skäl till att reagera och att försvara min kränkning punkt slut.
 
 
Nu går vi över till träningen... Igår så valde jag att löpträna 8 km och jag råkade ut för en muskelskada vid min vänstra soleus vilket gav mig värk och ett haltande i uppförsbacken som jag sprang uppför :(.
Pga. bakgrund och erfarenhet spelade en avgörande roll i slutet av händelsens utlopp, så fortsatte jag min konditionsträningen till målet och stretchade av ordentligt.
Tigerbalsam smordes på ordentligt både igår kväll och i morse och det har avhjälpt lite i alla fall.
Ikväll blir det styrketräning och resten av veckan pga. min benskada :(.