PT Niklas

Navy SEAL
 
God morgon mina kära läsare som följer mig :D

Idag tänkte jag bjuda på lite "pepp" genom att länka er till något bra, nämligen vad som krävs för att platsa in hos Navy SEAL och hur de bland annat tränar under sin tuffa världskända utbildning.
I själva videon så kommer de att ta upp kraven för de fysiska kvalifikationerna för att klara av utbildningen.

https://www.youtube.com/watch?v=We-Bh1z4JgE

Igår så utförde jag faktiskt 400 stycken armisar och idag 400 stycken till ;) så jag har verkligen passerat veckans mål med armhävningar som vanligt ;D.

Igår valdes jag in som sekreterare i vår brf och jag har en hel del nya arbetsuppgifter i den rollen att utföra. Mina viktiga motioner godkändes men jag var djupt besviken på att det inte utförs denna sommar! :(. Nästa sommar möjligen? :(.
Det är bra att ha med i CV:et att jag suttit som både suppleant och som sekreterare där styrelsen "ordf" blir min referens ;).
Nu har jag verkligen ett riktigt styrelseansvar som ordinarie ledamot :).

I morse har jag gjort lite reklam på fejjan och på måndag ska jag ha en ny PT kund på kvällen och visa vad bra kunskaper kan göra underverk ;D genom grymma styrkeövningar på redan på nybörjarnivå.
 
Mina studier inom företaget i New York City förra sommaren hos världens mest kända gymkedja där legenden bland annat Arnold började sin mästarkarriär inom bodybuilding. USA är ett land som är världsledande inom bodybuilding & fitness världen och vi Sverige inspireras och kopierar Amerikas strategi i de olika grenarna. Jag kan studerat och lärt mig något speciellt som verkligen fungerar och är enormt stort och eftertraktat i Amerika och inte bara hos den världsberömda gymkedjan " träningens mecca" Gold´s gym. I de stora gymmen så finns det en egen inbyggd PT anläggning där kunden får egen tillgång till det mesta som kan tänkas behövas i sin träning och risken att bli störd är minimal för att utrymmet är låst och inbyggt inne i själva gymanläggning, hahaha... :D konceptet fungerar uppenbarligen i Staterna, men för att det ska bli lika framgångsrikt här så krävs det ett enormt stort investeringskapital för en sådan liknande träningsanläggning i exempelvis Stockholm.
 
Jag märkte även av hur populärt alltså trendigt det är att verkligen hålla igång kroppen vid god hälsa trots att Amerika är ett av världens mest kända befolkning på att sämst äta nyttigt och leva ett hälsosamt liv, hahaha... :D
Men det som gjorde mig både glad och nyfiken var när olika människor löptränade i Manhattan och framför allt i den fina gigantiska parken Central Park. Vi svenskar är i många andras länders ögon kända för att vara kritiska granskare och det tycker jag vi ska faktiskt vara stolta över eftersom att USA till exempel brukar substanser som i vår världsdel Europa och främst Sverige som nation är totalt olagligt och förbjudet om inte läkare har ordinerat preparaten. Jag upptäckte en konkret sak som amerikaner och svenskar har gemensamt inom träningslivet och det är dubbelmoralen dvs. att äta nyttigt i samband med träning och i annat fall strunta i det Hahahaha...:D.
 
En annan viktig sak som jag blev arg över hos Gold´s gym är att de sålde en hel del livsmedel på anläggningen till alla tränande och arbetande på plats, men det vara OMÖJLIGT att få köpa rent vatten på flaska!!!! Vatten som släcker törsten bäst, vatten som är så himla viktigt med mera... Men personalen brydde inte sig över deras stora misstag som de hade missat att erbjuda sin medlemmar och andra tränande människor nämligen just RENT VATTEN.