PT Niklas

Samhällsproblemet Doping
God morgon mina läsare! :)

Jag vill påminna er om att denna blogg är min träningsblogg där jag i huvudsak pratar om träning, min träning, mitt företagande och till och med lite privatliv för att öka intresset. För om ni aldrig skulle få vetskap av exempelvis en kändis privatliv genom media, så antar jag starkt att er intresse för att enbart följa yrkesmässigt skulle sjunka avsevärt mycket.
Igår fick hjärtat problem med sin cykel genom att kedjan hoppade av när hon var på väg mot arbetet. Jag erbjöd såklart lån av min sporthoj, men då var hjärtat redan framme vid jobbet nästan :D.
Hur som helst så under kvällen efter middagen, så hjälpte jag fästmön att åtgärda cykeln och jag lyckades göra henne glad igen vilket gjorde mycket för mitt hjärta att göra en annan glad som jag älskar så mycket <3.

Oavsett hur fattig, rik, känd eller duktig jag än blir så kommer jag bara att leva för mitt hjärta och mina barn. Jag har fått höra många olika rekommendationer om att jag borde skriva en självbiografi om mitt liv och uppväxt. Det är inte många som känner till min uppväxt som gjort att jag är där jag är idag med allt jag har uppnått och genomlidit allt på gott och ont.
En sak är säkert och det är att min självbiografi kommer inte att skrivas på träningsbloggen!
Ni få människor i livet som känner till min svåra uppväxt vet hur jag har haft det under min uppväxt, vad jag har fått genomlida, så mycket tårar och så mycket smärta. Jag har kämpat mig igenom sådant som egentligen är omöjligt att uppnå där jag hittills är idag :(.
Men en sak har jag verkligen lärt mig under mina år och det är att kämpa mot alla odds och aldrig ge upp hoppet om ett bättre liv!
Behålla sin starka tro om att Gud faktiskt existerar och inse att det är inte han som skapar allt utan det är vi människor på jorden och Gud är bara observatör och alltid redo för att stötta oss goda människor men inte på det sätt som vi förväntar oss.
Jag har ingen lust att diskutera religion, men tro-hopp och kärlek är en viktig röd tråd genom hela ens liv oavsett vilken religion man har och inte har. Allt som händer i ens liv är redan föreskrivet om vad som kommer att hända och tyvärr är det inget som vi vanliga människor kan ändra på. Allt händer utav en mening oavsett vad det handlar om. Och dem som kan påverka och ändra vissa saker i livet är endast Gud, änglarna och demonerna genom goda och onda gärningar som människorna gör givetvis!.


Nu var det privata snacket för idag avklarat :). Nu övergår jag till träning och företagandet :D...

Det finns ett nytt okänt företag som är nya på marknaden och är inte direkt världens bästa säljare, hahahaha... :D:D:D. Men detta företag som jag pratar om försöker på ett dåligt sätt att få till ett samarbete med mitt företag. Jag har två enkla krav som det företaget verkar ha väldigt svårt att leverera för att få till ett bra samarbete och det är nr.1) nämna oss i sin reklamfilm alt nr.2) Att mitt företag får kostnadsfritt prova på ett av deras s k "DNA-tester".
Men hittills har jag bara fått ett nej och underkända ursäkter tyvärr.

Om det är äkta vara som företaget vill sälja och utlovar det som de marknadsför sig själva som, så tycker jag att ett test ska "aktiebolaget" ha råd med om det är seriöst punkt slut.
Jag kan enkelt få deras DNA tester sålda, men mitt företag vill även vinna på affären också genom en så kallad "win-win" affär där alla parter blir nöjda :).

Igår kväll var jag ärligt talat inte alls taggad till att styrketräna så som jag hade tänkt mig och det berodde på en enda särskild sak.
Jag tänker inte ta upp det här av ett flertal olika anledningar, men trots nedtryckningar så är jag för stark för att klara mig igenom hindren vilket resulterade i att jag tog mig an till att styrketräna med nedstämdheten och presterade bra ifrån mig av 40 minuters hårt tränande av russian twist, crunches, tunga flyes, hantel press, dips, ryggresningar och tunga shrugs ;).
 
Jag tänkte dela med mig en artikel som är läsvärd:
 
Visserligen är artikeln flera år gammal, men faktum är att problematiken kvarstår tyvärr och fortlöper dessvärre :( gällande dopade människor som förekommer överallt typ mest vanligast förekommande på gymanläggningarna och när dessa folk visar upp sig på olika sätt i samband med hård fysisk påfrestning genom styrkeövningar och kondition. Tyvärr så är det männen som är utpekade som överrepresenterade synnerligen i artikeln, men faktum är att det finns ett enormt stort mörkertal särskilt bara bland kvinnor och det är jag mer säker än ordet stensäker på ;). Och då talar jag från egen erfarenhet i egenskap som PT på ett flertal olika gymanläggningar stora som små, kända som okända gym. Vad är det som säger att kvinnor inte intar det "männen" intar gällande anabola steroider? Just ja!, det kryllar i princip lika många brudar som män som båda två tar olagliga substanser i kroppen. Männen har en normal "fallenhet" till att visa upp sig vältränad än vad vältränade kvinnor kanske gör. Men det har inte många fler än jag tänkt på misstänker jag utifrån denna artikel ;).
 
 

Ikväll planerar jag fortsatt träning och just nu så skiner solen fint över Stockholm :).
Idag har jag hittills utfört 800 stycken armhävningar ;), tack & hej!