PT Niklas

God morgon!
 
God morgon mina läsare! :)
Igår kväll fick jag reda på att älskling hade köpt mig en ny vattenflaska och ett armband från Australien vilket jag blev jätte glad för :D.
Katten hade också fått en present av hjärtat :).

Denna morgon så blev det 300 stycken utförda armhävningar ;).
Det är plusgrader numera vilket verkar tyda på att våren är på ingång denna månad troligtvis :D.

Det känns skönt att jag kan maxa normalt på ben pressen och axel pressen på gymmen som jag är verksam på varje gång som jag använder redskapen :). Där är styrkan vidareutvecklad i rätt fas.
Ikväll får vi se om jag styrketränar hemma, oklart än så länge.
Jag tänker återuppta de gamla tunga enarmsrodden på 42.5 kg inom snar framtid vilket är ett bra konkret tydligt mål med vidareutvecklingen inom armstyrkan ;D.

Älsklingen köpte även bokstäver som symboliskt för oss vilket blev riktigt snyggt hemma :D. Idag håller jag tummarna för älsklingens prov och under dagen ska hantverkare komma för inspektion på uteplatsen som behöver akut tillsyn pga. ras.

Mitt heta tips för dig som börjar antingen känna en aningen stressad eller är helt enkelt extra motiverad för att komma i form inför Beach 2017 är att köra PW minst 60 minuter varje dag i rask takt. Det är ett effektivt sätt med enkel kardioträning där du ökar och underhåller din ämnesomsättning i kroppen, blir varm och bidrar till att förebygga diabetes bland annat och hjärt-kärl sjukdomar. Detta är ett kostnadsfritt enkelt val för dig som inte har råd med gym eller att bekosta annan typ av träning.
Cykling, löpning är ännu bättre och rekommenderas starkt till alla som har möjligheten till att tänka på sin egen hälsa.
Vid sidan om dessa konditionsövningar så glöm inte att även styrketräna antingen hemma eller utomhus såvida du inte har tillgång till ett bra gym med de rätta förutsättningarna såklart ;).
 
Om du känner att du behöver professionell hjälp med träningen så kan du alltid kontakta mig för rådgivning så ska jag göra mitt bästa för att hjälpa dig med dina behov och önskemål :).
 
Må så gott så länge!