PT Niklas

Nu kör vi, BAAM!
 
God morgon mina kära läsare!

Igår blev det ingen egen träning tyvärr så som jag hade planerat under veckan, men får se vad herren har i kikaren under kvällen?
Hur som helst så stekte jag nyttiga pannkakor igår kväll som tillagade matlådor dvs. grund recept med förstärkning av extra 2 ägg och fiberberikade havregryn ;) Den ni!...
Det var gott och mättande och det bästa av allt NYTTIGT! ;D

I helgen så händer det grejor där jag är fullbokad som PT in action!
Imorgon lördag är det PT evenemang för min del med öppet hus på gym, konsultationer med mera och efter de 6 arbetstimmarna så är det dags att rycka ut till en av mina andra PT kunder som väntar på PT pass med mig ;D.
På söndag ser det lugnare ut men ändå tre PT kunder inbokade som stammisar :). Om tid finnes på söndag så blir det till att deklarera årets deklaration. Inga positiva besked än så länge med restskatt, men jag vill inte ta ut något i förskott och inväntar därmed på skatteverkets kommande beslut.

I onsdags fick jag möjlighet till en inbjudan som jag nappade på i syfte att dels lära mig ett affärsspel och vid sidan om det kunna få en chans till ett nytt nätverkande bland andra företagsledare :).
Nätverkandet fick en bra start, men jag var ensam inom mitt hälsoområde, dock fanns det fler angränsande med föreläsningar men magkänslan tvivlade en del på ett och annat.
En affärskvinna som var med jobbade mycket med investeringar och är utbildad civil ekonom med masteruppsats inom finanskris bland annat. De andra deltagarna som jag pratade med var också intressanta att lyssna på och ta del utav vad just de sysslar med om dagarna. M
Jag tycker att det är mycket intressant att prata affärer särskilt inom området "smart thinking" genom att investera och få sina pengar att börja växa utan att det kostar så mycket. En del gör som jag det vill säga att arbeta heltid på ett "ordinarie" arbete och bedriva en bisyssla vid sidan om. Det som jag blev mest förvånad över var att flera stycken var både utbildade och jobbade som förskollärare. Shit vad det blev populärt att bli förskollärare idag vilket var otippat i min värld :D.
Jag tycker att det är en bra väg att gå med att börja inspirera förskolebarn till hur världen ser ut och funkar så som att så ett frö och sedan får se det  växa inom grundskolan och uppåt tills att barnen ett vacker dag blir gigantiska och duktiga på något unikt eller dylikt. Idéer föder andra idéer oavsett handikapp, funktionshinder, ras, läggning eller dylikt. Vi människor kan tack vare lite inspiration komma på unika idéer som kan göra stor skillnad inom dagens samhällsutveckling och framför allt FRAMTID.
Barn är formbara vilket jag själv kan bekräfta genom facit i hand av mina egna barn och med det så vill jag starkt tro på framtiden som dess faktum är just förskolebarnen och uppåt!
 
Tekniken runt om hela världen idag har exploderat fruktansvärt fort, all typ av data avanceras på ett positivt sätt med det bidrar även till att kontanter i samhället minskar inom handeln. Mer och mer digitaliseras så som applikationer och annat. Transaktioner vid köp-sälj och byt sker online och populäriteten ökar mer och mer för varje månad som går runt om i världen.
 
Jag tänkte avrunda denna fredag med att berätta om en framtidsvision som jag jobbar med för att lyckas få igång i vårt avlånga Sverige.
I somras gjorde jag en affärsresa till Staterna och besökte ett kändis gym som heter "Gold´s gym" och jag upptäckte ganska så snart vad det är som USA har och inte vi i Sverige har och det är ett särskilt koncept med att markera och satsa ALL IN på sin egen hälsa.
Låt mig få berätta lite mer... Ett flertal uppmanade mig efter att dessa amerikanska medborgare i New York fick vetskap om att jag är en Personal Trainer ifrån Sverige på besök i just Amerika, att investera inom PT branschen i just USA för att det är en "BIG business"  att verka som PT i Staterna för dels är det trendigt, väldig självklart att anlita en sådan både privat och för företag. Sedan tjänar USA:s PT mycket bättre än oss svenska PT.
Men här skulle jag vilja argumentera emot med att Amerikanska dollar står i högre valutakurs än vår svenska krona vilket är en av de troligaste orsakerna till bättre affärer inom mitt PT yrke :).
 
Gold´s gym hade ett eget inbyggt gym mitt inne i deras själva gymanläggning vilket vi i Sverige inte har enligt min kännedom. Det vore riktigt nice att få hit den trenden till svenska stora gym i och med träningstrenden i Sverige som fortsätter växa snabbt sedan de senaste 10 åren tillbaka!
N.G Goal Vision Dreams affärsidé går ut på att "åka ut till kunden" som en bekvämlighets service dvs. service på den högsta nivå som är möjlig inom min bransch och majoriteten av mina kunder uppskattar det för att spara både tid och besvär. Det är just denna unika affärsidé som är en gigantisk stor affär i Staterna som jag vill skapa här i Sverige som en stor trend att det ska vara självklart att anlita en egen PT! 
 
Trevlig helg!