PT Niklas

Lill lördag

Hej!

Idag regnar det igen, men just nu på eftermiddagen så ser det ut att ha blivit uppehåll :). Det regnade för mycket igår kväll och det var rejält plaskigt på gångvägarna med mera så jag valde att ställa in den sena löparrundan :(. Men ikväll så ska jag på ett viktigt affärsmöte och diskutera träning och när jag är klar med det så har jag för avsikt att löpträna till kvällen ;).

Det händer en hel del inom fitnessvärlden och eftersom att mina samarbetspartners höjer priserna på tjänsterna så måste jag anpassa mitt företag så att vi inte "jobbar gratis" så den 5:e maj så introducerades jag på de nya prisvillkoren genom en förläsning för oss PT och egenföretagare :D. N.G Goal Vision Dream dvs. mitt hälsoföretag har följt med prisutvecklingen och det märker vi av ur en naturlig karaktär där livsmedelspriserna i butikerna också har höjt sina priser, anställda får högre lönerpåökningar med mera, SL är på väg att höja SL priserna ytterligare trots en höjning "nyligen" från årsskiftet.

Men är du kräsen i din personlighet genom att vara ute efter kvalité så anar jag ganska så starkt att du även är "villig" att betala mer för bättre grejer ;).

Imorgon är det personalfest på jobbet och det ska bli roligt hoppas jag. Vi snackar nu om ca. 350 personer som äter middag samtidigt bland annat.

På fredag ska jag på en spännande brandutbildning ute vid Ågesta brandplats där brandförsvaret håller hus. Det ser jag också fram emot :D.

regn tisdag :D
Hejsan mina läsare! :)

Min son är extremt pollenallergisk och jag är tacksam för att det äntligen kommer regn så att min son bland alla stackars lidande allergiker för Pollen får möjlighet till att kunna andas normalt utan besvär, slippa klåda, med mera.

Igår löptränade jag 8 km utomhus och har som mål att löpträna en sträcka som motsvarar Marathon dvs. minst 4.2 mil ;).
Jag startade i söndags med löpning på 10 km och ikväll fortsätter jag min utmaning med 8 km nya löpsteg ;).

Denna morgon startade jag med 200 stycken armhävningar och har därefter utfört 300 stycken ytterligare under dagen så totalt 500 stycken utförda "bara idag" ;D.
Svensk sommar
 
Godagens! :D

Hur mår ni i hettan som råder i Stockholm? Hela förra veckan motsvarade precis som idag s k "svensk sommar" och ligger runt 25+-28 grader :D.
I torsdags blev det ett trevligt besök i Uppsala domskyrka samt rundvandring i staden och faktiskt klädesinköp på härlig New Yorker :D. Sedan blev det en utflykt med hela familjen till playa och vi solade och njöt verkligen av vädret med grillad kyckling och potatissallad, morötter och kyld Coca cola zero ;).
Vattnet var dock fortfarande kallt tyckte jag :(.

Sedan så hade jag PT kund igår och löptränade 5x2 km konditionsträning ;) och därefter blev det grillkväll med familjen :).

Jag har lyckats skada lillfingrarna med att träna händernas styrkeförmåga med 40 kg:s tryckmotstånd ;D.
I övrigt så har jag utfört 200 stycken armisar under dagen och kör som mål att utföra 200 varje dag av resterande arbetsvecka där 1000 stycken skall vara utförda på fredagen :).