PT Niklas

Lill lördag

Hej!

Idag regnar det igen, men just nu på eftermiddagen så ser det ut att ha blivit uppehåll :). Det regnade för mycket igår kväll och det var rejält plaskigt på gångvägarna med mera så jag valde att ställa in den sena löparrundan :(. Men ikväll så ska jag på ett viktigt affärsmöte och diskutera träning och när jag är klar med det så har jag för avsikt att löpträna till kvällen ;).

Det händer en hel del inom fitnessvärlden och eftersom att mina samarbetspartners höjer priserna på tjänsterna så måste jag anpassa mitt företag så att vi inte "jobbar gratis" så den 5:e maj så introducerades jag på de nya prisvillkoren genom en förläsning för oss PT och egenföretagare :D. N.G Goal Vision Dream dvs. mitt hälsoföretag har följt med prisutvecklingen och det märker vi av ur en naturlig karaktär där livsmedelspriserna i butikerna också har höjt sina priser, anställda får högre lönerpåökningar med mera, SL är på väg att höja SL priserna ytterligare trots en höjning "nyligen" från årsskiftet.

Men är du kräsen i din personlighet genom att vara ute efter kvalité så anar jag ganska så starkt att du även är "villig" att betala mer för bättre grejer ;).

Imorgon är det personalfest på jobbet och det ska bli roligt hoppas jag. Vi snackar nu om ca. 350 personer som äter middag samtidigt bland annat.

På fredag ska jag på en spännande brandutbildning ute vid Ågesta brandplats där brandförsvaret håller hus. Det ser jag också fram emot :D.