PT Niklas

Super fredag!
 
God morgon mina damer och herrar! :D

Idag infaller klimatmässigt "svensk sommar" in dvs. runt 23 plusgrader kanske mer till 24-25 och molnfritt :D i den kungliga huvudstaden Stockholm. Efter dagens arbete så ska jag och sambon på en spännande 5 kamp med middag och åka trevliga attraktioner på Gröna lund :). Under morgondagen så har jag utfört 500 stycken armhävningar och jag känner mig i kanon fin fysisk form med mina 1700 stycken för denna arbetsvecka  ;).

Idag är det faktiskt den sista anmälningsdagen inför N.G Goal Vision Dream Challenge 2017 som äger rum på söndag kl.10.00.
Se till nu att verkligen delta och ta hem en värdefull förtjänstfull pokal med proteinpulver.

Gårdagens PT föreläsning var inte givande för mig efter som att mina kunskaper låg en bra bit över hans egna kunskaper :D vilket för mig var lite skrattretande men jag visade ändå respekt genom att lyssna klart på föreläsaren med ett s k "myndighetsleende"; ).
Det bästa tyckte jag var att träffa de andra PT som var med och jag lyckades skapa minst en ny kontakt i mitt PT nätverk inom kedjan :) dock en bra bit härifrån nämligen Uppsala.

En Väsby "PT" kollega var där och var egentligen den enda PT:n som jag kände igen och växlade några viktiga ord med :).
Det negativa med föreläsningen var allt blev 45 minuter försenat eller utdraget pga. bland annat 15 minuters senare start :(!
Här behöver de jobba på lite med att i framtiden bli bättre med att hålla tider.