PT Niklas

Lilla lördag
Hejsan allihopa! :D

Äntligen var det lill lördag idag och tyvärr ser det ut att bli övertid för mig ikväll på jobbet så som läget ser ut just nu :(.
Gårdagens sena styrelsemöte var ett långdraget möte där viktiga frågor togs upp och helt ärligt, så tog det på krafterna med tanke på min långa jobbiga arbetsdag innan mötet.

Imorgon har jag ett morgonmöte med en ny intresserad kund där det kommer att bli en konsultation som jag hoppas ger vinst ;). Därefter blir det barnmorskan på eftermiddagen och arbete med faktureringar inom företaget :).

Ikväll och imorgon kväll planerar jag starkt att gymma. Om det inte blir något kvällsjobb för mig på fredag så blir det gymmet såklart ;).
Extra långt styrelsemöte
 
God morgon! :)

Ikväll blir det sent med ett förlängt styrelsemöte där ekonomi är det tyngsta ämnet på mötesagendan. Det kommer att bli mycket protokoll och beslutsarbete för min del :(.
På lördag blir det ett VD möte för min del på förmiddagen och på kvällen där på lördagen så swishar jag om till ordningsmakten ;).
På söndag blir det PT kunder igen som är väldigt duktiga av sig som par ;D.


Från och med nästa år 2018 vilket är ganska så snart i januari, så kommer jag att prioritera företaget mer än någonsin hittills både juridiskt och rent administrativt :D. Jag längtar väldigt mycket efter mitt kommande tredje barn där förväntningarna är skyhöga <3. Jag ska ge så mycket kärlek som jag kan, precis så som mina andra barn har fått hittills <3.
 
En av företagets jätte satsningar blir till att satsa mer på företagspresentation inför andra organisationer m.m.
Det viktiga ur en välarbetad bra företagspresentation, är att det ska vara enkelt och logiskt för alla att förstå win-win modellen. När jag säljer hälsotjänster som exempelvis friskvårdsavtal, så är huvudsyftet mellan N.G Goal Vision Dream och organisationen (kunden) att hålla sjukkostnader nere på så låg nivå som möjligt helst 0.
De första 14 dagar som varje anställd är sjukskriven på hos en arbetsgivare, så betalar faktiskt arbetsgivaren hela sjuklönen! Därefter övertar sjukförsäkringen hos Försäkringskassan. Har du som arbetsgivaren inte obegränsat med ekonomi så kan det blir en riktig dyr historia per anställd att ha sjukskriven de 2 första veckorna!
 
Här kommer vi passande in i den förebyggande bilden med företagets hälsotjänster för att hålla nere på alla onödiga utgifter för dig som arbetsgivare som har anställda och blir sjukskriven.
Frågan från en hel del arbetsgivare (organisationer) kan vara "Vad vinner vi på detta och vad vinner ni på denna affär?"
 
 
N.G Goal Vision Dreams företagspresentation för friskvårdsavtal ska vara så bra att det är det självklara valet.
 
 
Här delar jag med mig en intressant länk till en studie angående proteinintag:
 
 
 
Ny tuff vecka
God morgon mina följare! :D

Jag har haft en tuff helg och firade av den med att bjuda hela familjen hemma på god färsk pizza med färsk nygjord pizzasallad ;).
Ikväll blir det pizza igen för min del och det är rester från gårdagen hahaha... Och nu till något annat. Igår söndag så hade jag 2 stycken trevliga PT kunder på gymmet och det gick bra för dem :).
Jag fick även en helt ny kund via rekommendation och det tackade jag så mycket för gällande det höga förtroendet :).


Nu är det en ny vecka med nya möjligheter och annat som står på agendan. Semester, jobb, utbildning, möten och ett IKEA besök med inköp av våningssäng med mera.