PT Niklas

2000 stycken armhävningar
 
God dagens mina damer och herrar! :D

Ser ut som fint väder idag och vet ni vad? Jag är redan uppe i 2000 stycken godkända utförda armisar ;)
 
Jag saknar löparlivet när jag tänker efter vem jag är egentligen innan jag började satsa på styrketräningen. Löpargenerna finns i blodet och mina barn är duktiga på att springa har jag hört från skolans personal :). Jag är en stolt pappa som älskar alla mina barn lika mycket <3.
Som idrottare så råkar jag ut för ett flertal olika idrottsskador som ingår på den träningsnivå som jag legat på. Ett uttryck som jag tycker stämmer väldigt bra in är "Det kostar att ligga på topp".
 
Styrelsemötet gick bra igår kväll och sent ikväll har jag för avsikt att styrketräna på gymmet och även imorgon ;).
Inför kvällens och morgondagens kvällsträning på gymmet, så kommer jag att bara gå på magkänsla utan någon planerad agenda. Huvudet är alldeles fullt av idéer och erfarenheter samt kunskaper, så det blir rätt så enkelt att komma igång på en gång på gymmet.
 
Snart börjar det att bli dags för däckskifte på bussen och nästa år ser det ut att bli nyköpta däck utöver servicen så det kommer att kosta så småningom. Jag inväntar på fordonsskatten från Transportstyrelsen som ska komma denna månad tror jag eller nästa.
 
 
Jag vill avsluta dagens skrivande med att det var en bodybuilder på SM som vann sin gren och blev snabbt intervjuad av speakern på scenen och som fick frågan " Hur ser din diet ut" eller något liknande och bodybuildern besvarade frågan inför publiken och domarna att jag väger inte min mat på något vis, jag går på känsla bara.
Det svaret tycker jag lätt suveränt! Därför att jag själv skulle ha svarat likvärdigt. Denna upplevelse med intervjun direkt på scen under SM i bodybuilding var ett levande bevis på att vi människor kan faktiskt vinna i det vi tävlar för genom att bara gå på känsla inom kosthållning :). Detta är något som jag mer eller mindre alltid har i regel förespråkat och retat upp mig på hos människor som bara tror att det finns ett enda sätt som är att väga in sin kost vilket uppenbart är galet felaktigt ;D.
 
Dagens mellanmål blir det sedvanliga, Vassleprotein med EAA/BCAA+ frukt ;)