PT Niklas

N.G Goal Vision Dream Challenge 2017
God dag mina läsare! :D

Det blev så sent igår att det fanns ingen riktig tid till att gå till gymmet av godtagbara skäl. Men ikväll ska jag göra ett nytt försök med att palla mig ner till gymmet för att se hur jag ser ut in action nu under offseason. Mitt mål med att nå upp till 90 kg ligger på is, eftersom att jag har andra idéer nu och har fått ökad lust genom mina två provbedömningar som domaraspirant inom CBB (Classic Bodybuilding) och MP (Men´s Physique). Efter att vad mina ögon har fått erfara vid denna bedömningssport så ser jag att jag själv har goda potentialer till att komma på en tredje plats inom tävlingslivet dvs. onseason. Jag vet exakt hur jag ska gå till väga hela vägen innan jag bestämmer mig för att tävla i nybörjar tävlingarna. Jag behöver bygga och deffa på rejält och ju mindre vätska i kroppen, ju hårdare blir symmetrin ;). Det kommer att bli en viktnedgång så få se hur det kan se ut om jag väljer att gå på omseasondiet hela vägen till tävling.

När jag är mer eller mindre färdig deffad så vet jag vilken disciplin jag ligger i sås att jag har en chans att kanske vinna till och med ;D.
För att lyckas med denna tilltänkta resa så innebär det att jag måste ha stöttning för att orka med livet och en sorts isolering ur ett psykologiskt perspektiv gällande att äta rent.
Allt annat med att ta hand om alla mina barn kommer inte att komma i vägen, men jag tycker att det är bra att sätta lite press på sin "förväntande stöttning", men det är bara en strategi och inget krav mot dem som eventuellt vill verkligen supporta mig med det psykosociala :).

Jag har varit ensamvarg hela barndomslivet så jag av någon vet och kan ta hand om mig själv i alla erfarna situationer hittills.
Vad jag egentligen menar i klarspråk till er läsare med "förväntningar" kring stöttning så handlar det inte om pengar och inte om att hjälpa mig med kidsen eller kärlek. Utan det handlar ENDAST om FÖRSTÅELSE för det som jag går igenom trots hinder på vägen med mera.


Nu när SM från Västerås är över för 2017, så har jag lovat mig själv att återuppta mina armisar där jag igår har börjat leva upp till bevis genom att utföra 500 stycken godkända armhävningar :D.
Idag har jag pumpat ytterligare med 500 stycken nya armhävningar och ligger på 1000 stycken utförda för denna arbetsvecka hittills ;). Det finns en ökad risk att jag inte gymmar ikväll heller pga. förhinder. Vi får se helt enkelt hur kvällen slutar ;D.

N.G Goal Vision Dream Challenge 2017 börjar på söndag och idag har jag uppdaterat evenemangsinformationen :D. Jag har gått ut med ny reklam på sociala medier och jobbat med företagets framtida frågor kring företagsutveckling. Varje vecka för er som inte redan vet, så arbetar jag personligen med N.G Goal Visions Dreams företagsutveckling i samtliga frågor.
Jag har även jobbat med bokföring av företaget så jag har redan fått mycket gjort :).