PT Niklas

Styrelsemöte
Hejsan mina damer och herrar!

Ikväll är jag taggad inför styrelsearbetet i min brf som jag ser fram emot att få vara ordförande över :D.
Denna vecka har jag ett lågt träningsmål där jag har satt upp 500 stycken utförda armisar på agendan. Idag har jag gjort 200 stycken redan och har 300 stycken kvar :).
Idag har jag annonserat lite på fejjan med företaget och under november månad tänker jag släppa årets hetaste julklappar som tar fin fysik till nästa nivå ;) till ett rimligt julklappspris ;).
Det är en riktigt bra julklapp att ge bort N.G Goal Visions Dreams tjänster i julklapp till behövande. Ni som tycker att PT/ryggmassage är dyrt, passa på snart att SPARA FLERA TUSEN KRONOR på de stora hälsopaketen ;).

Ja vet ni vad?... Jag lyssnar en hel del på motivationsmusik och tal. Jag försöker hela tiden utveckla mina tankar och värdefulla idéer genom att lyssna på andra framgångsrika karriärsmänniskor.
Och hemligheten bakom ekonomisk framgång i livet är just att tänka smart ;D. Du behöver inte ha läst högsta kursen i matematik och fått högsta betyget där för att bli en framgångsrik person. Jag har vetat om detta sedan barns benen från min morfar, men visste NI om det?
Jag ska ge er mina kära läsare ett gott råd som är enkelt att verkställa egentligen. Oavsett dina nuvarande besittande kompetenser/yrken, så känner du dig bäst själv eller hur?
Om ditt svar är JA, försök att ägna dig lite extra mycket tid åt att ta fram en enda sak som du är bäst på enligt dig själv.
När du väl har listat ut din grej i livet, där har du hemligheten bakom din framgång! Nu är det bara att börja satsa på den saken eller om det nu bara handlar om en genial affärside etc.

Livet är fullt av olika sorters hemligheter bland oss alla människor mer eller mindre rent generellt vågar jag säga utan att överdriva.
Det viktiga är att sätta sig in i hur framgångsrika personer tänker.
Det måste vara fullt möjligt att kunna bli stenrik fastän du är fattig och skuldsatt till exempel.
Försök att hitta en bra ide till att tjäna pengar :D