PT Niklas

En kylig fredag
 
God morgon!

Igår kväll blev det ingen träning, men om jag orkar så tänker jag palla mig ner till gymmet sent ikväll om tid och ork finns samt att jag är arbetsfri givetvis. Jag inväntar kvälljobb denna helg särskilt just denna kväll.

När jag kommer hem ikväll så slutför jag ett pågående styrelsearbete ifrån senaste styrelsemötet hade jag tänkt.
Igår var en händelserik kväll efter min dotters utvecklingssamtal i skolan. Tv:n är fortfarande stendöd i nätet och förmodligen får jag veta mer under dagen av det skandalomsusade företaget Sappa enligt mina åsikter.
Tekniker som var där från ett annat företag kkunde konstatera att jag hade full och snabb tillgång till bredbandet via fibern och varför inte TV levererades kunde han varken ta ansvar för eller svara på och hänvisade mig vidare till min förbannade tv leverantör Sappa.
Kort därpå efter att han hade lämnat min bostad så kommer kvällens trevliga besök som är goda vänner med mig och min fästmö. Vi bjuder in dem till en god och mysig middag med efterrätt och därefter delar vi på oss i sällskapet. Brudarna spelar tv spel och killarna arbetar med renovering hahaha...

Vi blev halvklara med renoveringen sent igår kväll och slutför den en annan inplanerad dag inom kort.
Jag ska erkänna att jag känner mig jävligt trött fortfarande från gårdens sena arbete, men det blev en höjning efter oss. Det ser verkligen snyggt och proffsigt ut nu än vad det gjorde innan :D.
Så härmed vill jag verkligen TACKA en av mina bästa vänner i livet för den insats som han hjälpte till med igår sent.
 
Ibland när jag hittar kort på gamla goda minnen, så blir jag så glad. Jag hittade en bild back in the Days på mig då när jag fortfarande var soldat. Jag minns vilket tryck det var från FM för att behålla mig kvar, men det var vissa omständigheter i livet som exempelvis tid som gjorde att jag inte kunde fortsätta att träna med Militärpolisen och Livgardet längre :(. Jag har i alla fall lärt mig en hel del inom det militära som jag bär med mig livet ut ;). Den allra bästa mest givande tid inom försvarsmakten som jag har haft är min tid med Militärpolisen utan dess tvekan och makt ;). Då när jag var som mest aktiv hos MP, så enligt skjutproven och befälen så tillhörde jag en av de bättre skyttarna på P88:an ;D. Likaså tillhörde jag favoriterna när vi repeterade akutsjukvård och närstridskamper. Det var roliga tider det :).
 
Nu mina damer och herrar så avrundar jag denna fredag med att önskar er läsare en riktig trevlig helg! :D