PT Niklas

God morgon!
 
 
 
God morgon mina läsare! :)

Igår kväll blev det så himla sent med mitt styrelsearbete och att det var kol svart ute att jag ställde in min planerade löpning utomhus :(.
Ikväll befaras det bli sent igen mot min vilja och får se om jag lyckas ta mig ut till gymmet under kvällen eller hur jag nu gör?

Nu är det mycket arbete som står innanför dörren denna sista kvartal och jag erkänner att det är stressigt att sköta mitt ansvar ;). Det känns skönt att planeringen av N.G Goal Vision Dream Challenge 2017 är klar och att all sponsring till vinnaren också är klar samt all marknadsföring ;D.
Jag satsar fortfarande med företaget med att utöka mitt nätverkande, men min strategi kring det ska var lönsamt i längden inom snar framtid. Det känns verkligen bokstavligen att det kostar för att ligga på toppnivå.
Jag satar mycket pengar med mitt varumärke och mycket är på gång inom flera olika områden som har koppling till mitt företag :D. Nya samarbetspartners är på ingång genom fortsatta förhandlingar och det i sin tur kommer att ge lockande bra erbjudanden till företagets kunder. N.G Goal Vision Dream kommer att kunna lansera ett grymt riktat erbjudande till alla sina kunder om samarbetet blir av vilket allt pekar mot som det ser ut just nu. Det är mer eller mindre en prisjustering som mitt företag måste invänta innan jag fattar vidare beslut inom företaget :). N.G Goal Vision Dream har goda planer inför framtidens efterfrågan för att kunna erbjuda sina kunder ;D. Det kommer bli en av de dyraste investeringarna då, men är guld värt i det stora hela gällande ur alla aspekter. Jag planerar att lansera en VD presentation för N.G Goal Vision Dream i form av en videoinspelning innan året är slut ;). Det är både lärorikt och stressigt att arbeta med ledning och styrning samt planering samtidigt som VD, hahaha... Jag gillar utmaningar och jag märker hur jag själv utvecklas i mitt lärande "Learning by doing"
 
Igår kväll efter mitt kontorsarbete så lämnade jag faktiskt blod till behövande i nöd hos blodcentralen inom sjukvården. Det blev min 21:a gång och har blodgrupp O+ vilket innebär att jag kan bara ge blod till positiva blodgrupper. Mina järnvärden har stigit under det senaste kvartalet enligt kontroll vilket gav mig ett trevligare leende ;).
 
 
 
Det är allmänt känt sedan bra länge att medicin, särskilt receptbelagda och antibiotika som värktabletter innehåller bland annat. Exempelvis Ipren, Alvedon med flera. och här kommer en artikel som ni kan läsa lite om:
 
 
Sedan i egenskap som både kostrådgivare och PT så vilja jag dela med mig en sista länk idag:
Konsten att äta korrekt eller i alla fall så bra som bara möjligt genom planering och selektering.