PT Niklas

Kall morgon :(
 
God morgon mina kära läsare! :D

Denna morgon var det ovanligt kallt och det är ett tydligt tecken eller rättare sagt indikation på att hösten är kommen. Detta innebär att jag behöver klä mig varmare på mornarna ;).

Igår kväll lyckades jag ta mig till gymmet, dock alldeles för sent :(.
Det blev överkroppsträning med 50 reps (tungt) på vardera sida rotary torso där jag tränade de sneda bukmusklerna i huvudsak och sedan 100 reps på dips ;D. Dipsen har min kropp börjat hitta tillbaka till där jag en gång i tiden var riktigt grym på just dips hahaha...
Jag provkörde några chins up, men jag avbröt pga. vissa omständigheter i övrigt där bland annat ett inbrottslarm ljöd så jävla högt och länge i det stora gymmet :(. Det fanns en "anställd PT" som hade sin kund när allt hände på gymmet och han skrek bara till en gång till en man som begick ett handhavande fel genom att dra nödvredet vid handikappsentrén vilket utlöste det "tinnitus" ljudande larm som pågick minst 5 minuter :(!!!!
 
Det jag gillar på mitt lokala gym i Åkersberga hos F24, är att de har battleropes, klätterställningar med mera precis det som varje individ behöver.
 
Igår kväll bokade jag in ett nytt kundmöte med en ny samarbetspartner gällande marknadsföring på lokal nivå till att börja med.:). Ägarna till det företaget är välutbildade akademiskt och kan det är med företagande ;).
 
I morse så investerade jag i nya arbetskläder till företaget som jag tror starkt på och kommer att höja företagets status på en professionell nivå ;).
 
Sist men inte minst så ska jag på utvecklingssamtal med dottern på skolan idag på eftermiddagen och därefter hem och invänta en tekniker som ska felsöka och eventuellt byta ut trasiga komponenter tillhörande fibernätet intill radhuset som har slagit ut all tv trafik samt bredband.