PT Niklas

Nu är sommaren 2017 slut
Hejsan allesammans! :D

Nu är sommaren 2017 över, men vi förbereder oss istället för nästa årstid helt enkelt ;) 
 Jag har haft en skön och trevlig semester och känner mig utvilad :D.
1 vecka på Mallis satt perfekt och vi besökte flera olika kända orter som bland annat Magaluf och Palma m.fl.
Jag har rest en hel del utomlands i mitt liv hittills och måste erkänna att Palma har den finaste och renaste playan so far utan konkurens. Vattnet var lika klart som dricksvattnet här hemma i Sverige och inga alger i badvattnet där jag och fästmön badade i alla fall.
Jag och sambon njöt i den sköna värmen och simmade ordentligt under hela resan där vid den spanska kusten ;D.
Party ön lever än upp till sitt kända namn som motsvarar den andra spanska ön Ibiza. Tråkigt nog var det en massa onyktra omogna ungdomar som störde den allmänna ordningen på ön och framför allt på hotellet :(.
Jag har en hel del att berätta om min resa på fest ön, men det får bli en annan dag ;).
Det roliga under vår resa var att åka "Banana Boat" och gå på kändiskonsert för att se Robin Shultz och David Guetta spela live. Sedan att åka ut till andra stränder med långfärdsbuss var mysigt <3.
 
Jag hann få lite färg på mig där borta, men just vår vecka på ön så var det dåligt väder generellt trots hettan.
Hotellets egna lilla låtsas gym var ett stort skämt, men jag och fästmön improviserade med övningar och fick ut lite träning i alla fall :D. De befintliga redskapen var gamla och utslitna samt rejält skadade men vi löst problemet ;).
 
Sedan så har företaget införskaffat sig en minibuss och kunnat erbjuda träningsresor inom Sverige. Just nu är det resor mellan Sthlm-Uppsala som är aktuella till att börja med. Sedan styr efterfrågan rätt mycket på längre sikt :). Det roliga är att det redan finns ett flertal intresserade för N.G Goal Vision Dreams träningsresor, men det behöver bli ännu fler för att kunna hålla priserna nere.
 
Sedan har N.G Goal Vision Dream satsat mycket pengar på PR och till sin kommande tävling som planeras att äga rum i början av oktober ute i Åkersberga.
 
Vinnaren av N.G Goal Vision Dream Challenge 2017 som tävlingen heter, kommer att vinna proteinpulver, en välförtjänst t-shirt, en välförtjänst mugg och en fin välförtjänt pokal med stolthet ;).
Alla deltagare som anmäler sig och deltar får en vattenflaska och priset kommer att hållas lågt för att öka konkurrensen bland utmaningarna i de olika delmomenten som leds av mig som PT i tävlingen.
 
I helgen så har jag inköpt byggmaterial för fortsatt renovering hemma, altanen är så gott som klar med räcket och nu återstår list byte av socklar i hallen samt köket men med det kommer jag få hjälp av vilket jag är mycket tacksam för.
 
Min träningsform börjar ta fart nu igen på nytt, fastän i snabbare takt pga. jag har köpt ett lokalt gymkort där jag får möjlighet att träna tillsammans med hjärtat <3.
 
Jag besökte ett företagsevent mitt i förra veckan och det var spännande att nätverka det lilla som jag gjorde. Och helgen innan det så medverkade jag på ett träningsevenemang där jag höll mitt pass ARMY FITNESS som de flesta uppskattade tror jag. Jag hängde sedan på resten utav den dagens aktiviteter och svettig blev jag ;D hahaha...
 
 
Idag pratar jag smått lite om olika sammanhang och mjukstartar min blogg efter min semester tänkte jag.